Afspraak maken

Tijdelijke actie: 3 Cosmedix Microneedling behandelingen voor €325,- 

Microneedling is een van de meest effectieve manieren om littekens, lijntjes, rimpels, rest-acne, pigment e.d. in het gehele gezicht aan te pakken. De huid wordt vanuit de diepte vernieuwd en aangezet tot verbetering. Kleine naaldjes gaan gecontroleerd loodrecht de huid in en maken kleine kanaaltjes in de huid – deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet zichtbaar. De kanaaltjes zorgen ervoor dat de opname van de huid optimaal wordt vergroot en dat de productie van collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd. De huid wordt voller, steviger, egaler en frisser. Rimpels worden verminderd.

 

Schoonheidsbehandelingen binnen ons instituut zijn altijd uniek: afhankelijk van de conditie van jouw huid en afgestemd op jouw wensen. Zo werken we samen naar het resultaat dat past bij jouw doel. We werken enkel met kwalitatieve huidproducten van het merk Cosmedix. Welke behandelingen en producten we toepassen, wordt afgestemd op jouw huid, jouw voorkeur en op basis waarvan wij vinden dat het beste resultaat brengt. De producten van Cosmedix zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Liever eerst een van onze specialisten telefonisch spreken? Bel gerust even naar 0486-436011. Of claim de tijdelijke actie vandaag nog en boek hieronder jouw eerste afspraak in!

Let op: deze actie loopt t/m april.

*Let op: je maakt hieronder een afspraak voor Wijchen, wil je liever een afspraak maken voor in Grave? Klik dan hier