Afspraak maken

Wil jij ook af van dat vetlaagje op je buik, benen of billen, maar heeft alles wat je hebt gedaan niet geholpen?

Pak nu veilig en gemakkelijk dit vetlaagje aan met de Contrast Cryolipolyse en krijg een stevigere huid!

Contrast-cryolipolyse is een methode voor lichaamsbehandeling waarbij de eeuwenoude praktijk van wisselbaden (warm/koud) wordt toegepast om het lichaam te stimuleren om natuurlijke hormonen aan te maken. Deze hormonen bevorderen de verbranding van vet en remmen tegelijkertijd de vorming van nieuwe witte vetcellen. Veel vrouwen en mannen hebben last van dit hardnekkige witte vet, dat vaak niet gemakkelijk verdwijnt door middel van sporten of diëten. Met deze behandeling kan het witte vet omgezet worden in bruin vet, wat vervolgens bij een volgende behandeling kan worden verbrand. Een bijkomend voordeel van de behandeling is dat de huid steviger en strakker wordt.

Intakegesprek

Voordat we aan de behandelingen beginnen nodigen wij je uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en doelen en bekijken we je huid- en weefseltype. Aan de hand hiervan kunnen we je adviseren welke behandeling het beste zal aansluiten bij jouw wensen en jou het resultaat kan geven waar je naar op zoek bent. Vervolgens zullen wij een individueel behandelplan opstellen. 

Behandeling

Met de contrast cryolipolyse behandeling kunnen wij 1 probleemzone per keer behandelen zoals een buik, benen, billen of zelfs een onderkin. Tijdens de behandeling wordt de behandelzone bedekt met een zachte wrap, waardoorheen een vloeistof gaat. Deze vloeistof wordt teruggekoeld naar 6°C en zal gedurende 15 minuten uw huid terugkoelen naar deze temperatuur. Na 15 minuten schakelt de machine in 6 seconden naar 40°C en zal de huid weer opwarmen. Dit proces herhaalt zich meerdere keren tijdens de behandeling. Hierdoor ontstaat er dus een samentrekking (krimp) van de bloedvaten en daarna een uitzetting van de bloedvaten. Het gevolg is een verbetering van de bloeddoorstroming. Daarnaast zal het lichaam reageren op de kou en zal het een lichaamseigen hormoon (Irisine) gaan produceren. Dit hormoon helpt mee met de omzetting van wit vet in bruin vet en remt de aanmaak van witte vetcellen af. 

Hierdoor bereik je met deze behandeling een afname van vetcellen in de behandelde zone. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan in het begin wel even koud aanvoelen. Na deze fase ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift. De totale behandelduur is 55 minuten, en je wordt 1 x per week behandeld. 

Apparatuur

We maken gebruik van medisch gecertificeerde apparatuur van het Nederlandse bedrijf TCS International. Hierdoor kunnen wij 100% veiligheid en effectiviteit garanderen voor onze behandelingen. Voor deze behandeling zijn geen injecties, operaties of herstelperiodes van toepassing. Omdat er nauwelijks contra-indicaties zijn kan vrijwel iedereen behandeld worden.

Nabehandeling

Na elke behandeling zal het behandelde gebied kort gemasseerd worden met een speciale gel, die ervoor zorgt dat de kou diep genoeg in de spier kan komen. In de gel bevinden zich stoffen, die de aanmaak van Irisine bevorderen. 

Deze gel wordt ook geadviseerd om tijdens de behandeling thuis te gebruiken. Verder kan men na afloop van de totale behandelkuur, nog 1x per 2 a 3 maanden een behandeling laten uitvoeren om het behaalde resultaat te onderhouden. 

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Proefbehandeling 1 zone €97,00
Kuur van 3 behandelingen 1 zone €349,00
Kuur van 6 behandelingen 1 zone €650,00

 

 

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, deze behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. maar kan in het begin wel wat fris aanvoelen. Ook na de behandeling kan het behandelde gebied een beetje gevoelig blijven. Er wordt niet gewerkt met zuignappen, die branplekken of blauwe plekken kunnen veroozaken. 

Is deze behandeling hetzelfde als bevriezen van vetcellen?

Nee, de contrast cryolipolyse behandeling bevriest de cellen niet. Middels een wetenschappelijke studie is zelfs aangetoond dat deze behandeling 75% effectiever is dan bevriezen van vetcellen. Het bevriezen van vetcellen heet alleen cryolipolyse. 

Wat gebeurt er als de kuur is afgelopen?

Na een kuur kun je het resultaat minimaal een half jaar in stand houden, mits er geen grote verschillen ontstaan in je leefstijl en eetstijl. Maar wij adviseren je om 1x per 2 à 3 maanden nog een behadneling te ondergaan om het resultaat vast te houden. 

Waar op mijn lichaam kan de behandeling toegepast worden?

Er kan behandeld worden op de buikzone ( inclusief lovehandles), benen, billen of onderkin. 

Moet je tijdens een kuur een streng dieet volgen?

Nee, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een goed resultaat en blijf je langer gemotiveerd. 

Is de behandeling veilig?

Ja, er wordt gewerkt met medisch gecertificeerde apparatuur en de behandeling is 100% veilig en pijnloos.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Gemiddeld zijn er tussen de 5 à 6 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Vandaar dat wij een kuur aanbieden vanaf 5 behandelingen. 

Zijn er ook contra-indicaties?

Ja, wanneer er sprake is van zwangerschap, epilepsie, bloeddrukproblemen of de ziekte van Raynaud dan kunnen wij niet behandelen. 

Wat is het gemiddelde resultaat van deze behandeling?

Gemiddeld worden er resultaten gemeten bij bijv. buikomvang tussen de 3 en 12 cm.