Afspraak maken

Heb jij last van minder volume of fijne lijntjes in het gezicht?

Krijg een jonger uitziende huid met onze behandelingen!

Naarmate we ouder worden verslapt onze huidelasticiteit wat zorgt voor minder volume in het gezicht in combinatie met fijne lijntjes, grove poriën, rimpelvorming of vermoeide ogen/wallen. Ondanks dat natuurlijke huidveroudering onvermijdbaar is, wordt dit door veel personen als zeer storend ervaren. Binnen ons instituut hebben wij diverse bewezen effectieve gezichtbehandelingen en peelings om jouw huid weer te laten stralen zonder daarbij te grijpen naar cosmetische ingrepen (botox of fillers)!

Huidanalyse

De eerste stap naar een stralende en jeugdige uitstraling is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Onze huidspecialisten kunnen verschillende (combinatie) behandelingen en technieken uitvoeren om jouw ouder wordende huid/ fijne lijntjes en rimpels te behandelen. Binnen ons instituut werken we met effectieve gezichtsbehandelingen, peelings en microdermabrasie. Onze behandelingen verwijderen de dode huidcellen, bouwen de huid opnieuw op en zorgen voor een extra aanmaak van collageen. Collageen zorgt voor een stevigere huid, rimpels worden verminderd en de huid ziet er weer mooier en gezonder uit. De keuze van de behandeling en de producten is afhankelijk van het huidtype, het structuur van de huid en jouw persoonlijke wensen.

Thuisproducten

Voor optimaal resultaat na de behandeling wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix.

Ervaringen van onze klanten

Jolette Slagter

Nu ik in de overgang ben, zie ik mijn huid veranderen. Terwijl ik vroeger een vette en onzuivere huid had, is mijn huid nu veel droger en doffer en komen er ook rimpels. Simone van Mooi4me adviseerde speciefieke behandelingen en producten van Cosmedix. Ik ben nu een paar maanden bezig met de producten en heb één behandeling gehad. Mijn huid ziet er al veel beter en stralender uit en ik zie ook een lichte vermindering van de rimpels. Het is een compleet pakket aan op elkaar afgestemde producten die prettig in gebruik zijn en heerlijk aanvoelen. Vooral het serum is mijn favoriet. Toen mijn huid op een van de producten wat allergisch reageerde, werd er meteen een oplossing gezocht in een ander product uit deze uitgebreide lijn. Echt super! Ik kijk uit naar de volgende behandeling. 

 

Miranda Bressers

Het uiterlijk is belangrijk voor mij jaren geleden ben ik al bezig geweest met  laten verwijderen van mn rode wangetjes, die iedereen schattig vindt behalve ikzelf.... Het resultaat van de behandelingen waren altijd de eerste weken goed maar uiteindelijk zijn de rode wangetjes en vlekjes gebleven of terug gekomen.  Via Simone van Mooi4Me ben ik  geïnformeerd over de gezichtsbehandeling tegen roodheid en anti aging (dus ook geen botox en fillers meer). Ik heb een intake gesprek gehad met Simone en Liz,  hier werd zorgvuldig uitgezocht welke producten voor mij  het beste te gebruiken zijn en  er werd uitgelegd wat de bedoeling was. In het begin is het wel even wennen het zijn verschillende handelingen die je in de ochtend en de avond moet doen maar na 2 weken zag je al echt resultaat. De rode vlekjes zijn veel minder het is mooi egaal en de huid is strakker. De thuisproducten zijn erg fijn. Na een week of 3 kreeg ik wat last van mn huid. Ik mocht meteen komen om te laten kijken, het serum is aangepast en dat ging stukken beter. Ook heb ik een behandeling ondergaan. Wat een heerlijke behandeling  je voelt meteen verschil en het voelt heel rustig aan. De thuisproducten blijf ik gebruiken en ik heb al een nieuwe afspraak staan voor de volgende behandeling. Wat een super resultaat! Ik ben er erg blij mee. Ik krijg veel complimenten dat mijn huid er zo mooi uitziet en ook de kraaienpootjes en de neus lipplooi die ik voorheen behandelde met botox en fillers is een stuk minder. Het is echt n aanrader!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Huidveroudering behandeling / peeling  vanaf €75
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is een behandeling tegen huidveroudering pijnlijk?

In het principe niet. De huid kan wel wat gevoelig zijn na de behandeling. Tijdens de behandeling wordt jouw huid altijd gekalmeerd door onze verzachtende producten.

Wordt de behandeling tegen huidveroudering vergoed?

Een behandeling tegen huidveroudering wordt in de meeste gevallen niet vergoed door een zorgverzekeraar. Mocht je hier wel recht op hebben, helpen wij jou tijdens een behandeling hier verder mee.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Dit is afhankelijk van de huidige situatie en het gewenste resultaat. Tijdens de huidanalyse beoordelen we de conditie van de huid en kunnen wij een schatting doen van het aantal nodige behandelingen. De mooiste resultaten worden gegenereerd in kuurverband.

Na hoeveel weken kan ik weer behandeld worden?

Dit is afhankelijk van de behandeling en peeling. In het algemeen ligt dit tussen 2 en 6 weken.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling tegen huidveroudering?

Onze behandelingen bevatten enkel hoge concentraties van actieve ingrediënten uit de natuur, zoals Retinol, AHA’S, BHA’s en enzymen. Dit betekent dat jij geen rekening hoeft te houden met downtime na de behandeling (de tijd dat je huid aan het vervellen is, niet in de zon mag en heel erg rood is.)

Bevatten jullie producten chemische ingrediënten?

Onze huidverbeterende peelings en producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen.

Zijn jullie producten op dieren getest?

De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.