Afspraak maken

Last van acne en puistjes?

Onze behandelingen helpen jou verder!

Een geïrriteerde en onzuivere huid is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Het probleem komt niet alleen voor bij jongeren in de pubertijd. Ook veel volwassen vrouwen en mannen hebben op latere leeftijd last van acne. Dit kan grote invloed hebben op het zelfvertrouwen. In ons instituut behandelen we acne, (onderhuidse) ontstekingen, puistjes, overmatige talgproductie en grove poriën.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave & Wijchen.

Wij zijn aangesloten bij Anbos en SKINRegister.

.          

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut beschikken wij over verschillende gezichtsbehandelingen en peelings. Tijdens de acnebehandeling wordt de huid diep en uitgebreid gereinigd. Door middel van peelings en uitreinigen wordt overtollig talg, mee-eters en andere onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Tot slot kalmeren en verminderen onze verzorgende maskers de geïrriteerde huid.

 

Thuisproducten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten van de acne behandeling worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

Acnebehandeling

45 minuten

Deze behandeling zorgt dat de huid diep gereinigd wordt. De behandeling bestaat uit uitgebreide reiniging, geconcentreerde peeling, het verwijderen van onzuiverheden, verzachtend masker en kalmerende verzorging. De behandeling wordt uitgevoerd door een acne-specialist. 

€65,-

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is de acnebehandeling pijnlijk?

Het uitdrukken van onzuiverheden zoals tagbultjes kan gevoelig zijn. Jouw huid wordt altijd gekalmeerd tijdens de behandeling door onze verzachtende producten.

Hoe ziet mijn huid eruit na de acnebehandeling?

De huid kan wat roder zijn van kleur door het uitdrukken van onzuiverheden. Dit trekt enkele uren na de behandeling vanzelf weg.

Wordt de acnebehandeling vergoed?

Afhankelijk van jouw zorgverzekering kan onze acnebehandeling vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Tijdens de behandeling helpen wij jou hier verder mee.