Afspraak maken

Heb jij last van een droge of schilferige huid?

Onze hydraterende behandelingen helpen bij het herstellen van jouw huid!

Een droge huid voelt vaak trekkerig en schilferig. Ook kunnen personen met een droge huid last hebben van een jeukerig en branderig gevoel. Dit wordt veroorzaakt door vochtgebrek in de opperhuid, waarbij een tekort aan huidvetten de oorzaak is. Het is een veelvoorkomend probleem dat vaak goed te behandelen is met onze gezichtsbehandelingen en producten voor thuisgebruik.

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde huid is het beoordelen van de huid. Onze huidspecialisten bestuderen de huid om vervolgens een effectief behandelplan op te stellen om jouw droge huid snel te verminderen. Ook adviseren we producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat!

De behandeling

Onze huidspecialisten kunnen verschillende (combinatie)behandelingen en technieken uitvoeren om jouw droge, trekkerige en schilferige huid te behandelen. Binnen ons instituut werken we met effectieve producten en peelings. Onze peelings verwijderen de dode huidcellen, bouwen de huid opnieuw op en zorgen voor een extra aanmaak van collageen (extra stevigheid). Doordat dode huidcellen worden verwijderd zullen oppervlakkige schilfertjes meteen verdwijnen. Tijdens de behandeling worden veel producten met hydraterende en kalmerende ingrediënten gebruikt om de trekkerige en gevoelige heuid meteen te verzachten. De keuze van de behandeling en de producten is afhankelijk van het huidtype, gevoel van de huid en jouw persoonlijke wensen.

Thuisproducten

Voor optimaal resultaat na de behandeling wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix.

Ervaringen van onze klanten

Jolette Slagter

Nu ik in de overgang ben, zie ik mijn huid veranderen. Terwijl ik vroeger een vette en onzuivere huid had, is mijn huid nu veel droger en doffer en komen er ook rimpels. Simone van Mooi4me adviseerde speciefieke behandelingen en producten van Cosmedix. Ik ben nu een paar maanden bezig met de producten en heb één behandeling gehad. Mijn huid ziet er al veel beter en stralender uit en ik zie ook een lichte vermindering van de rimpels. Het is een compleet pakket aan op elkaar afgestemde producten die prettig in gebruik zijn en heerlijk aanvoelen. Vooral het serum is mijn favoriet. Toen mijn huid op een van de producten wat allergisch reageerde, werd er meteen een oplossing gezocht in een ander product uit deze uitgebreide lijn. Echt super! Ik kijk uit naar de volgende behandeling. 

 

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Droge huid behandeling / peeling  €75
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is een behandeling tegen een droge huid pijnlijk?

In het principe niet. De huid kan wel wat gevoelig zijn na de behandeling. Tijdens de behandeling wordt jouw huid altijd gekalmeerd door onze verzachtende producten.

Wordt de behandeling tegen een droge huid vergoed?

Nee, een behandeling tegen een droge huid wordt niet vergoed door zorgverkeraars. 

Hoe ziet mijn eruit na de behandeling tegen droge huid?

Onze behandelingen bevatten enkel hoge concentraties van actieve ingrediënten uit de natuur, zoals Retinol, AHA’S, BHA’s en enzymen. Dit betekent dat jij geen rekening hoeft te houden met downtime na de behandeling (de tijd dat je huid aan het vervellen is, niet in de zon mag en heel erg rood is.)

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Dit is afhankelijk van de huidige situatie en het gewenste resultaat. Tijdens de huidanalyse beoordelen we de conditie van de huid en kunnen wij een schatting doen van het aantal nodige behandelingen. De mooiste resultaten worden gegenereerd in kuurverband.

Na hoeveel weken kan ik weer behandeld worden?

Dit is afhankelijk van de behandeling en peeling. In het algemeen ligt dit tussen 2 en 6 weken.

Bevatten jullie producten chemische ingrediënten?

Onze huidverbeterende peelings en producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen.

Zijn jullie producten op dieren getest?

De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.