Afspraak maken

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes in jouw gezicht?

Wij helpen jou met het verminderen van deze pigmentvlekjes en een egale huid!

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken zijn verkleuringen in onze huid die overal op het lichaam kunnen ontstaan. Ze worden veroorzaakt door een overproductie van melanine (pigment) in de huid. De oorzaken van deze hyperpigmentatie zijn zonlicht, huidveroudering of hormonale schommelingen. Binnen ons instituut zijn deze ouderdomsvlekken of pigmentvlekken goed te behandelen.

Huidanalyse

De eerste stap naar een egale en jonger uitziende huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en stellen samen met jou een effectieve behandeling op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut werken we met geconcentreerde gezichtsbehandelingen en bewezen peelings om de aanwezigheid van ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en zonbeschadiging te minimaliseren. Onze behandelingen exfoileren de huid, bouwen intense huidvernieuwing op en balanceren het vochtgehalte in de huid. Met de toevoeging van frambozenolie, waarvan bekend is dat het op natuurlijkwijze UV-straling absorbeert, helpen onze behandelingen tegen toekomstige schade na de behandeling.

Thuisproducten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten van de pigmentatievlekken behandeling kunnen worden vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Ervaringen van onze klanten

Ingrid Sewalt

Onder invloed van zon en leeftijd begon mijn huid vlekken en lijnen te vertonen. Door de juiste producten van Mooi4me te gebruiken voelt mijn huid strakker aan en zijn de vlekken verminderd. De bijbehorende behandeling was lekker en het resultaat was een gezonde uitstraling. De producten zijn thuis goed te gebruiken en worden vooraf goed door Simone en Liz uitgelegd. In totaal ben ik 's morgens en 's avonds hooguit 5 minuten langer bezig met de verzorging, maar het is zeker de moeite waard!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Pigmentvlekken behandeling / peeling  vanaf €75
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda