Afspraak maken

Tijdelijk: 6 behandelingen van 2 zones

€100 korting

Meer info

Heb jij last van putjes op je heupen, (dij)benen of billen?

Verminder jouw oneffen huid en voel je weer zelfverzekerd met jouw benen!

Cellulite is een zeer hardnekkig probleem bij veel vrouwen, zowel jong als oud. Door middel van de Contrast-Cryolipolyse behandeling, altijd gecombineerd met bindweefselmassage, kunnen wij deze aandoening heel goed behandelen.

De contrast-cryolipolyse behandeling werkt met hele grote zachte beenwraps, die om het bovenbeen gewikkeld worden. Vervolgens wordt er een programma gekozen, waarbij er elke 10 minuten een wisseling plaatsvindt van warme en koude op de huid. Dit zal de bloeddoorstroming bevorderen, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. Daarnaast zorgt dit voor een huidverstrakking. Na deze behandeling zullen we nog een bindweefselmassage uitvoeren, waardoor we een nog betere afvoer van lymfevocht kunnen bewerkstelligen.

 

Intakegesprek

Voordat we aan de behandelingen beginnen nodigen wij je uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en doelen en bekijken we je huid- en weefseltype. Aan de hand hiervan kunnen we je adviseren welke behandeling het beste zal aansluiten bij jouw wensen en jou het resultaat kan geven waar je naar op zoek bent. Vervolgens zullen wij een individueel behandelplan opstellen. 

de Behandeling

Met de contrast cryolipolyse behandeling kunnen wij 1 probleemzone per keer behandelen zoals een buik, benen, billen of zelfs een onderkin. Tijdens de behandeling van de benen wordt die behandelzone bedekt met een zachte wrap, waardoorheen een vloeistof gaat. Deze vloeistof wordt teruggekoeld naar 12°C en zal gedurende 10 minuten uw huid terugkoelen naar deze temperatuur. Na 10 minuten schakelt de machine in 6 seconden naar 40°C en zal de huid weer opwarmen. Dit proces herhaalt zich meerdere keren tijdens de behandeling. Hierdoor ontstaat er dus een samentrekking (krimp) van de bloedvaten en daarna een uitzetting van de bloedvaten. Het gevolg is een verbetering van de bloeddoorstroming.

Omdat wij de contrast cryolipolyse combineren met een bindweefselmassage worden er bindweefselcellen (de fibroblasten) aangezet tot vernieuwing. Met deze massage wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd, wat ervoor zorgt dat de huid verstevigt en verjongt. 

De behandeling is niet pijnlijk, maar kan in het begin wel even koud aanvoelen. Na deze fase ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift. De totale behandelduur is 60 minuten, en je wordt 1 x per week behandeld. 

Apparatuur

We maken gebruik van medisch gecertificeerde apparatuur van het Nederlandse bedrijf TCS International. Hierdoor kunnen wij 100% veiligheid en effectiviteit garanderen voor onze behandelingen. Voor deze behandeling zijn geen injecties, operaties of herstelperiodes van toepassing. Omdat er nauwelijks contra-indicaties zijn kan vrijwel iedereen behandeld worden.

Nabehandeling

Na elke behandeling zal het behandelde gebied kort gemasseerd worden met een speciale gel, die ervoor zorgt dat de kou diep genoeg in de spier kan komen. In de gel bevinden zich stoffen, die de aanmaak van Irisine bevorderen. 

Deze gel wordt ook geadviseerd om tijdens de behandeling thuis te gebruiken. Verder kan men na afloop van de totale behandelkuur, nog 1x per 2 a 3 maanden een behandeling laten uitvoeren om het behaalde resultaat te onderhouden. 

Testimonials

Dionne Steenbergen

Ik ben heel erg tevreden over mijn cryo + bindweefselbehandeling bij Mooi4Me in Grave. Ik kwam op hun site terecht, omdat ik door hormoonschommelingen best wel wat last had van een onregelmatige huid op mijn benen. Vooral in daglicht was dit goed te zien. Om te kijken wat ze voor mij konden betekenen heb ik een vrijblijvende intake gepland. Ze snapten wat ik bedoelde en raadden de cryo + bindweefselmassage aan. Een weekje later startte ik met mijn eerste behandeling. Het duurt ongeveer een uurtje en het is echt heerlijk relaxen.  De pads om je benen gaan van koud naar warm om je doorbloeding te verbeteren. Het kwartiertje bindweefselmassage voelt wel wat gevoeliger bij je eerste behandelingen, daarna voelt het als een ontspannende massage. Ik keek elke week uit naar dat uurtje voor mezelf. 

Vijf behandelingen later ben ik enorm tevreden over het resultaat! Mijn doorbloeding is veel beter (geen koude voeten meer) en mijn huid is een stuk strakker en egaler. Ik zit weer lekker in mijn vel.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Proefbehandeling €97,00
Kuur van 5 behandelingen incl. 15min bindweefsel €650,00

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda