Afspraak maken

Met Cosmedix ga je voor optimale verzorging

Gaan voor een betere huid?

Onze gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Dit zijn belangrijke factoren, jouw huid wordt optimaal verzorgd, hersteld en verbeterd. Kom even helemaal tot rust en laat jezelf verwennen tijdens deze Cosmedix basisgezichtsbehandeling.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave & Wijchen.

Cosmedix 

Schoonheidsbehandelingen binnen ons instituut zijn altijd uniek: afhankelijk van de conditie van jouw huid en afgestemd op jouw wensen. Zo werken we samen naar het resultaat dat past bij jouw doel. We werken enkel met kwalitatieve huidproducten van het merk Cosmedix. Welke behandelingen en producten we toepassen, wordt afgestemd op jouw huid, jouw voorkeur en op basis waarvan wij vinden dat het beste resultaat brengt. 

Van de reinigers en de serums tot de retinol producten, alles staat in het teken van de samenwerking met de huid en een persoonlijk ritueel. 

De producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut beschikken wij over verschillende gezichtsbehandelingen en peelings. Door middel van peelings en uitreinigen wordt overtollig talg, mee-eters en andere onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Tot slot kalmeren en verminderen onze verzorgende maskers de geïrriteerde huid. 

De thuisproducten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken in Wijchen uitsluitend met het wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproduct Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten voor sommige behandelingen worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent en welke behandeling. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

De behandeling

60 minuten

Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, intensieve toner, diepte reiniging (lichte  exfoliant), onzuiverheden verwijderen, hals-, decollete-, nekmassage, verzorgend masker en dag- / nachtverzorging. Deze behandeling is excl. epileren, harsen, verven.

Vanaf €79,50

 

Starterskit

Geef de huid exact wat zij nodig heeft. De voordelige starterskits bevatten 4 producten en zijn ideaal om 3 tot 4 weken kennis te maken met Cosmedix. Voor elk huidprobleem en huidtype is een kit op maat samengesteld. Of je nu je huid thuis wil behandelen met een optimaal ritueel, je huid wil voorbereiden op een salonbehandeling of juist als nabehandeling van een intensieve peeling, de Cosmedix kits zijn ervoor geschikt om je huid er op z’n best uit te laten zien. Bovendien zijn de kits door hun formaat ideaal om mee te nemen op reis in de handbagage van het vliegtuig.

We kennen; 

  • Sensitive skin kit
  • Post treatment kit
  • Age-defying kit
  • Even skintone kit
  • Normal skin kit
  • Combination skin kit
  • Clarifying&cleansing kit
  • Treatment prep kit

€ 85,00 per kit