Afspraak maken

Heeft jouw huid een oppepper nodig?

Onze huidverbeterende peelings laten jouw huid stralen!

Binnen ons instituut werken wij met Cosmedix: hét huidverbeteringsconcept voor het hoogste niveau. Dit zijn speciaal ontwikkelde peelings om huidproblemen tegen te gaan. Zo kunnen wij jou helpen met het verminderen van oneffenheden, acnelitteken, zonneschade en pigmentvlekjes. Of juist het tegengaan van symptonen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, grove poriën of rimpelvorming. Doordat onze peelings enkel bestaan uit metabolische werkstoffen zijn het zeer goed werkende peelings die binnen korte periode een aanzienlijk resultaat leveren. Dit allemaal zonder irritatie op de huid. Ervaar het verschil zelf!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

 

 

Probleemzones

Soms heeft de huid net wat extra’s nodig voor een heldere, gladde en gezonde uitstraling. In dit geval is het toepassen van een peeling in onze behandeling een perfecte oplossing. Onze peelings zijn gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering en zorgen voor een stralend resultaat.

Onze peelings zijn toe te passen bij de volgende huidproblemen:

  • Acne
  • Acnelittekens
  • Couperose
  • Pigmentvlekjes of ouderdomsvlekjes
  • Huidveroudering (rimpelvorming)
  • Grove poriën
  • Droge huid

De behandeling

Binnen ons instituut hebben we diverse peelings met ieder zijn eigen werking. Tijdens de behandeling kiezen we de meest geschikte peeling aansluitend bij jouw huid en jouw wens en behoefte. Iedere huid is uniek dus daarom krijg jij altijd een persoonlijk en op maat gemaakt huidadvies. Per behandeling kijken we samen welke samenstelling van producten wij gaan gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen.

Producten

Binnen ons instituut werken we met Cosmedix: wereldwijd nummer één in huidverbeteringsproducten. Het merk is begonnen met een eenvoudige belofte: het leveren van maximale resultaten met verminderde huidirritatie en zonder agressieve ingrediënten. Door het gebruik van wetenschappelijk bewezen chemie heeft Cosmedix als cosmeceutische pioneer een weg gevonden om de krachtigste ingrediënten uit de natuur te gebruiken, in concentraties die in staat zijn om de huid te transformeren, dit allemaal zonder irritatie op de huid. Alle peelings zijn metabolisch, wat betekent dat ze samenwerken met het natuurlijke proces van de huid en juist stimuleren de huid zelf aan het werk te zetten. De peelings bevatten altijd hoge geconcentreerde werkzame stoffen, zoals chiraal gecorrigeerde zuren en botanische ingrediënten, waardoor na één behandeling al direct verschil te zien is. De huid is gladder, fijner en gezonder!

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten van onze peelings kunnen worden vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent en de specifieke behandeling. Wij helpen jou hier verder mee tijdens de behandeling.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

 Peeling behandeling (diverse soorten) €105,00
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is een peeling pijnlijk?

Een peeling kan gevoelig zijn, maar onze behandelingen bevatten enkel hoge concentraties van actieve ingrediënten uit de natuur, zoals Retinol, AHA’S, BHA’s en enzymen. Dit betekent dat jij geen rekening hoeft te houden met downtime na de behandeling (de tijd dat je huid aan het vervellen is, niet in de zon mag en heel erg rood is.)

Wordt een peeling vergoed?

Afhankelijk van jouw zorgverzekering kan een peeling vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Tijdens de behandeling helpen wij jou hier verder mee.

Is een peeling behandeling nodig voor mijn huid?

Dit kunnen wij bekijken tijdens onze gratis intake. In deze intake beoordelen we jouw huid en kijken we met welke producten en behandelingen we jouw huid kunnen verbeteren. Elke huid moet goed verzorgd worden en daar willen we jou graag bij helpen.

Waarom is een peeling goed voor de huid?

Bij huidproblemen willen we het juiste resultaat bereiken. Een peeling zorgt ervoor dat de huid weer een boost krijgt om zelf aan het werk te gaan en dus de huidklachten te verminderen.

Hoe vaak mag ik een peeling ondergaan?

Dit kan al één keer in de 2 á 4 weken. Maar het is geen probleem als hier iets langer tussen zit.