Afspraak maken

Echt verschil met de Cosmedix peeling

Focus op huidverbetering

Microdermabrasie is een peeling waarbij de bovenste laag van de huid, ookwel de hoornlaag, verwijderd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen in de onderliggende huidlagen. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  •  Hyperpigmentatie
  •  (Acné) Littekens
  •  Fijne lijntjes
  •  Vergrote porien
  •  Futloze, droge huid
  • Vale, doffe huid (rokershuid)

Wij bieden deze behandeling aan in Wijchen.

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut beschikken wij over verschillende gezichtsbehandelingen en peelings. Door middel van peelings en uitreinigen wordt overtollig talg, mee-eters en andere onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Tot slot kalmeren en verminderen onze verzorgende maskers de geïrriteerde huid. 

De thuisproducten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken in Wijchen uitsluitend met het wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproduct Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten voor sommige behandelingen worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent en welke behandeling. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

De behandeling

60 minuten

Bij de diamant microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag verwijderd door middel van een diamanten kop. Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden. Vanwege deze nauwkeurigheid is een microdermabrasie behandeling uitstekend geschikt voor de behandeling van: littekens, pigmentvlekken, huidverbetering en huidverjonging.

€62,50 per behandeling