Afspraak maken

Heb jij last van putjes op je heupen, (dij)benen of billen?

Verminder jouw bobbelige huid en voel je weer zelfverzekerd!

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en is een veranderende toestand van het onderhuidse bindweefsel waardoor deukjes in de huid en/of een hobbelige huidstructuur ontstaan. Het komt veel voor bij vrouwen en is vooral zichtbaar op de (dij)benen, billen en heupen. Binnen ons instituut hebben wij twee behandelingen om jouw cellulite te verminderen. Welke behandeling wij kiezen is afhankelijk van de staat van de cellulite. Wanneer er sprake is van onderhuidse verklevingen zullen wij eerst een bindweefselbehandeling uitvoeren. Als deze niet nodig is, zullen wij de behandeling met de Ultra body shape gaan starten. Bij beide behandelingen zal de huid gladder worden, cellulite verminderen en het aanzien van de huid verbeteren.

Intakegesprek

Voordat wij de behandelingen beginnen nodigen wij je uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij je persoonlijke wensen en doelen, maken we een figuuranalyse en kijken we naar je huid- en weefseltype. Op basis van conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een individueel behandelplan met je op. Het beste resultaat wordt behaald bij meerdere behandelingen. Dit wordt ook wel een kuur genoemd. 

Bindweefselmassage met apparatuur

Voor de behandeling van cellulite hebben wij twee mogelijkheden. Welke behandeling wij kiezen is afhankelijk van de staat van de cellulite. Wanneer er sprake is van onderhuidse verklevingen zullen wij eerst een bindweefselbehandeling uitvoeren. Een bindweefselmassage is een vrij stevige massage met een bindweefselapparaat op de plekken waar het onderhuidse bindweefsel is verkleefd. Door deze verklevingen kan het bloed niet goed doorstromen naar de bovenste huidlagen. Dit zorgt ervoor dat er geen goede toevoer is van voedingsstoffen en afvoer van de afvalstoffen. De mooiste resultaten worden behaald in kuur verband.

Resultaat;

  • Opheffing van de onderhuidse verklevingen
  • Zichtbare vermindering van de cellulite
  • Afbraak van vetafzettingen
  • Verbetering van de huidconditie
  • Minder last van vermoeide benen
  • Huid wordt strakker
  • Versteviging van de huid

Ultra Body Shape behandeling

Met de Ultra Body Shape behandeling kunnen we een drainage behandeling (afvoeren van vocht) uitvoeren die de cellulite op een zeer doeltreffende wijze aanpakt. Cellulite bevindt zich vaak op slecht doorbloede gebieden zoals heupen, dijen, billen of buik. Deze specifieke probleemzones worden aangepakt door middel van ultrasound en elektrolipolyse. Elektrolipolyse (spierstimulatie door elektrische impuls) zorgt namelijk voor verhoogde activiteit van de vetcellen en stimuleert de bloedcirculatie. Dit leidt tot lokale vetverbranding, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvoerstoffen. Daarnaast dringen geluidsgolven het weefsel binnen. Deze zorgen voor vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed. De combinatie van deze technieken is daarom een zeer effectieve methode om cellulite aan te pakken.

Om het maximale resultaat met de ULTRA body shape behandeling te behalen, kan een bodywrap aangebracht worden om de behandeling tegen cellilute te intensiveren. De bodywraps  zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief huidoneffenheden als cellulite tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten door directe toepassing op de huid. Hierdoor wordt de huid gladder en zal het aanzien van de huid verbeteren.

Ervaringen van onze klanten

Frouke Hulsman

Reeds een aantal jaren heb ik last van hormoonschommelingen waardoor ik last kreeg van mijn benen. Klachten zoals: zware benen, vocht vasthouden, cellulitis en slechte doorbloeding. Op internet zag ik de site van Mooi4Me voorbij komen en heb een afspraak gemaakt. Je stapt binnen in een historisch mooi pand waar hygiene in een hoog vaandel staat. Er is mij duidelijk uitgelegd wat ze voor mij kunnen betekenen en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Er wordt een persoonlijk plan samengesteld met je wensen en verwachtingen. Het personeel is allemaal even vriendelijk en wat ik zeer belangrijk vind: ze nemen de tijd voor je. Ik heb cavitatie behandelingen gehad, bindweefsel massage en body shape behandelingen. De behandeling kan soms gevoelig zijn door bijvoorbeeld het vocht in je benen, maar het personeel speelt daar direct op in om het apparatuur aan het passen zodat je geen last hebt. Mij heeft het traject goed gedaan. Mijn benen zijn veel minder pijnlijk, houden minder vocht vast maar het belangrijkste van alles: ik voel me er goed onder. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Sinds jaren durf ik weer in een jurkje te lopen!

 

Rian Holleman

Hele goede behandeling. Ik heb weer vorm in de benen en vermindering van de cellulite. Mijn spieren zijn strakker en sterker geworden. Ik merk dat ook met sporten. Het vocht en het vet is grotendeels verdwenen. Kortom: ik ben erg tevreden over de Ultra Body Shape behandeling, het resultaat en de fijne service. 

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Bindweefselmassage met apparatuur vanaf €45,00 
Ultra Body Shape  vanaf €75,00 
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of
via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Hoe weet ik welke behandeling tegen cellulite bij mij past?

Dit bepalen we samen in het intakegesprek. Dit is afhankelijk van de ernst van cellulite en jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Het resultaat is meestal na 4 behandelingen aanzienlijk zichtbaar. Over het algemeen worden bindweefselmassage en Ultra Body Shape behandelingen in een kuurverband van 6/8/10 behandelingen gegeven.

Waar kan cellulite op mijn lichaam aangepakt worden?

Een bindweefselmassage wordt voornamelijk op de benen en billen uitgevoerd. De Ultra Body Shape behandeling kan op alle lichaamsdelen (met uitzondering van vrouwenborsten) waar cellulite voorkomt.

Wat gebeurt er als een kuur is afgelopen?

Het resultaat na een kuur (zowel ultra body shape of bindweefselmassage) is zeer goed. Echter is cellulite genetisch en hormonaal bepaald. Om een optimaal resultaat te behouden is het daardoor aan te raden om één keer per 2 maanden een ultra body shape behandeling of bindweefselmassage te blijven doen.

Is de behandeling tegen cellulite pijnlijk?

Een bindweefselmassage kan gevoelig zijn. Dit verschilt per persoon. De Ultra Body Shape behandeling is niet pijnlijk. Je voelt wel heel goed dat je spieren samentrekken en er een soort van spiertraining op intensieve wijze plaatsvindt.

Hoe lang duurt de behandeling tegen cellulite?

Tijdens de bindweefselmassage behandeling wordt iedere zone maximaal 10 minuten behandeld. In totaal duurt de bindweefselbehandeling 40 minuten. De totale behandeltijd van de Ultra Body Shape behandeling is 30 minuten.

Moet ik mij helemaal omkleden tijdens de behandeling?

Nee, alleen de behandelde zones moeten blootliggen. Vaak kun je je hemd, ondergoed of t-shirt aanhouden.