Afspraak maken

Een egale en zachte huid?

Dermaplaning is de oplossing!

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt. Dit wordt gedaan zonder te schuren of de huid te beschadigen. Door deze techniek worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijdert. De behandeling is zeer effectief in het minimaliseren van fijne lijntjes, rimpels, acnelittkens, en het verhelderen van pigmentvlekjes. Dermaplaning zorgt ervoor dat actieve werktsoffen tot wel 60% dieper opgenomen kunnen worden tijdens de behandeling, dit geldt ook voor de producten die je na de behandeling thuis gebruikt. De behandeling is pijnloos en ontspannen om te ondergaan. 

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, ook mannen kunnen deze behandeling ondergaan. 

 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave & Wijchen.

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en stralende huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Alle producten worden tot wel 60% beter opgenomen door de huid door dermaplaning. Het is een pijnloze behandeling en je zal meteen resultaat zien. 

De producten

De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Voor en na foto's

Na deze behandeling ga je meteen resultaat zien. Dit omdat tijdens de behandeling alle dode huidcellen worden verwijderd, alle donsharen in het gezicht weg worden gehaald en producten tot 60% beter worden opgenomen door de huid. Je huid is dus gladder, beter doorbloed en heeft een hele mooie glow na de behandeling. 

Prijzen

90 minuten - €97,50 per behandeling

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda