Afspraak maken

Irriteer jij je ook zo aan die kleine wratjes die plotseling ontstaan op het gezicht of lichaam?

De CryoPen kan jou daarmee helpen!

Een behandeling met de CryoPen is de allernieuwste behandeling bij Mooi4me, voor het verwijderen van wratjes, fibromen ( steelwratjes ), moedervlekken, pigmentvlekken en ouderdomswratjes . Het is een pijnloze behandeling waarbij de huid door middel van Cryotherapie (stikstof) bevriest en daardoor allerlei huidproblemen eenvoudig zijn te op te lossen.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Huidanalyse

Voordat we aan de behandeling beginnen, zullen onze specialisten eerst het ongewenste weefsel beoordelen tijdens een huidanalyse. Tijdens dit gesprek wordt algemene informatie over de behandeling besproken. We bekijken het overtollige huidweefsel en bepalen met welke methode we dit kunnen verwijderen. 

Cryopen

De cryopen behandeling wordt speciaal ingezet voor het verwijderen van wratjes o.a. steelwratjes. 

Tijdens deze behandeling bevriest de specialist het goedaardige overtollige huidweefsel voor 20 tot 30 seconden met stikstof. Een aantal dagen na de behandeling ontstaat er een donkere plek of korst, deze zal binnen één tot twee weken verdwijnen. 

Deze behandeling kan eenmalig zijn. Soms is het noodzakelijk om het een aantal keren te herhalen voordat het gewenste resultaat behaald wordt. 

 

 

Thermocoagulatie

Thermocoagulatie wordt speciaal ingezet voor het verwijderen van o.a. rode bloedvaatjes, bloedblaartjes, pigmentvlekken en andere verheven bultjes in het gelaat of op het lichaam. 

Thermocoägulatie is een behandeling die gebruikt maakt van hoog-frequente stroom. Het is gebasseerd op warmte. Door middel van een fijne naald en elektrische stroom op de huid worden vaatjes dichtgebrand of eventuele huidverdikkingen verwijderd. 

Na de behandeling kan er een rode plek of korstje ontstaan, deze zal binnen één tot twee weken helen.

Deze behandeling kan eenmalig zijn. Soms is het noodzakelijk om het een aantal keren te herhalen voordat het gewenste resultaat behaald wordt. 

 

Voordelen

  • Makkelijke en korte behandeling
  • Pijnloze behandeling
  • Er kunnen veel plekken tegelijkertijd worden behandeld
  • Precieze behandeling op de millimeter nauwkeurig
  • Er wordt geen omliggende huid beschadigd
  • Geen littekenvorming
  • Snel zichtbaar resultaat

Prijzen

Prijs op aanvraag. Vanaf €25,00

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda