Afspraak maken

Wil jij verzorgde voeten met mooie teennagels?

Verwen je voeten!

Onze voeten worden veel belast door het dagelijkse lopen en het schoeisel dat we dragen. In de winter zijn jouw voeten minder zichtbaar, maar zodra de eerste zonnestralen verschijnen willen we leuke slippers of sandalen aan. Het is daarom belangrijk dat we het hele jaar door onze voeten goed verzorgen. Dit vraagt om een zorgvuldige behandeling. Na een van onze verzorgende behandelingen zien jouw voeten en teennagels er weer verzorgd en stralend uit!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

 

Happy feet

Je voeten gebruik je dagelijks en daarom ook erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit doen wij met het merk Gelamour. Gelamour staat voor luxe en aangename schoonheidservaringen met hoogwaardige producten. Wij bieden meerdere behandelingen aan waaronder de behandeling happy feet.

Tijdens deze behandeling wordt gellak aangebracht op de nagels van de voeten en daarna zorgt  een speciale LED lamp ervoor dat de lak droogt. Met deze speciale lamp droogt de nagellak extra snel. Dit voorkomt het bekende 'wapperen'. We maken gebruik van extra verstevigende coat waardoor de nagel niet scheurt, niet afbreekt en een mooie uitstraling geeft. 

Gellak op je nagels zorgt voor een mooie verzorgde nagel met kleur naar wens. We hebben een breed aanbod aan kleuren gellak. De kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie. 

 

Spa pedicure feet

Je voeten gebruik je dagelijks en daarom ook erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit doen wij met het merk Gelamour. Gelamour staat voor luxe en aangename schoonheidservaringen met hoogwaardige producten. Wij bieden meerdere behandelingen aan waaronder de behandeling spa pedicure..

Tijdens deze behandeling worden de voeten gereinigd met warme doeken en vervolgens gescrubd met natuurlijke suikerkristallen. Er wordt een speciaal middel gebruikt waarbij het eelt wordt verzacht en later makkelijk verwijderd kan worden doormiddel met een polijstapparaat. Als dit gedaan is gaan we de nagels verzorgen. Dit houdt in dat de nagelriemen worden behandeld en de nagels worden geknipt of gevijld. We sluiten af met een heerlijke voetmassage. 

 

Spa pedicure incl. gellak

Je voeten gebruik je dagelijks en daarom ook erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit doen wij met het merk Gelamour. Gelamour staat voor luxe en aangename schoonheidservaringen met hoogwaardige producten. Wij bieden meerdere behandelingen aan waaronder de behandeling spa pedicure incl gellak.

Tijdens deze behandeling worden de voeten gereinigd met warme doeken en vervolgens gescrubd met natuurlijke suikerkristallen. Er wordt een speciaal middel gebruikt waarbij het eelt wordt verzacht en later makkelijk verwijderd kan worden doormiddel met een polijstapparaat. Als dit gedaan is gaan we de nagels verzorgen. Dit houdt in dat de nagelriemen worden behandeld en de nagels worden geknipt of gevijld.

 

Hierna wordt de gellak aangebracht op de nagel van de voeten en dit droogt op met een  speciale LED lamp. Met deze speciale lamp droogt de nagellak heel snel. Dit voorkomt het bekende 'wapperen'. We maken gebruik van extra verstevigende coat waardoor de nagel niet scheurt, niet afbreekt en een mooie uitstraling geeft. 

Gellak op je nagels zorgt voor een mooie verzorgde nagel met kleur naar wens. We hebben een breed aanbod aan kleuren gellak. De kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie.

We sluiten af met een heerlijke voetmassage. 

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijzen per behandeling:

Happy feet gellak voeten  €39,50
Spa pedicure feet €39,50
Spa pedicure incl. gellak  €52,00

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Wanneer is een cosmetische voetbehandeling geschikt voor jou?

Je kiest voor een cosmetische voetbehandeling als je geen ernstige klachten hebt aan de voeten of teennagels. Bij een cosmetische voetbehandeling zorgen wij ervoor dat jouw voeten goed worden gescrubd, eelt wordt verwijderd en nagels netjes verzorgd worden. Indien je klachten hebt (bijv. ingegroeide teennagels of likdoorns) adviseren wij je om langs te gaan bij een medisch pedicure. 

Kan ik met een verwijzing van de dokter bij jullie terecht?

Nee dit is niet mogelijk. Wij adviseren je in dit geval om langs te gaan bij een medisch pedicure.