Afspraak maken

Wil jij verzorgde voeten met mooie teennagels?

Verwen je voeten!

Onze voeten worden veel belast door het dagelijkse lopen en het schoeisel dat we dragen. In de winter zijn jouw voeten minder zichtbaar, maar zodra de eerste zonnestralen verschijnen willen we leuke slippers of sandalen aan. Het is daarom belangrijk dat we het hele jaar door onze voeten goed verzorgen. Dit vraagt om een zorgvuldige behandeling. Na onze cosmetische voetbehandeling zien jouw voeten en teennagels er weer verzorgd en stralend uit!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

 

Cosmetische voetverzorging

Jouw cosmetische voetverzorging begint met een  scrub van natuurlijke suikerkristallen.  Daarna wordt  het ruwe gedeelte op de hak gepolijst (indien nodig). Als dit is gedaan gaan wij de nagels verzorgen. Dit houdt in dat de nagelriemen worden behandeld en de nagels worden geknipt of geveild. Na het verzorgen van je nagels volgt een heerlijke voetmassage en voetmasker.  Indien  gewenst lakken wij jouw nagels met gel lak. Wij werken met de merken Pink Gellac en hand- en voetproducten van Maria Galland.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijzen per behandeling:

Gellak handen €29,00
Gellak voeten €29,00
Gellak combi handen en voeten €47,50
Cosmetische voetverzorging €27,50
Cosmetische voetverzorging incl. gellak €39,95

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Wanneer is een cosmetische voetbehandeling geschikt voor jou?

Je kiest voor een cosmetische voetbehandeling als je geen ernstige klachten hebt aan de voeten of teennagels. Bij een cosmetische voetbehandeling zorgen wij ervoor dat jouw voeten goed worden gescrubd, eelt wordt verwijderd en nagels netjes verzorgd worden. Indien je klachten hebt (bijv. ingegroeide teennagels of likdoorns) adviseren wij je om langs te gaan bij een medisch pedicure. 

Kan ik met een verwijzing van de dokter bij jullie terecht?

Nee dit is niet mogelijk. Wij adviseren je in dit geval om langs te gaan bij een medisch pedicure.