Afspraak maken

Wil jij altijd mooie nagels en verzorgde handen?

Onze nagelstylisten laten jouw handen stralen!

Gellak is nagellak die de natuurlijke nagels versterkt. Het zorgt voor een mooie verzorgde nagel met een kleur naar wens. Gellak blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten. Het verhard en versterkt de nagel, waardoor deze minder snel scheurt of breekt. Door de berschermende coat behoudt het zijn kleur, is het krasvrij en geeft het daarnaast een mooie glans aan de nagels. Het bespaart een hoop tijd, omdat je niet iedere keer opnieuw jouw nagels hoeft te lakken! Wij geven een garantie tot 3 dagen na de behandeling, buiten deze garantie kan je een nagelreperatie behandeling boeken. 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

 

Happy Hands

Je handen gebruik je dagelijks en daarom ook erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit doen wij met het merk Gelamour. Gelamour staat voor luxe en aangename schoonheidservaringen met hoogwaardige producten. Wij bieden meerdere behandelingen aan waaronder de behandeling happy hands.

Tijdens deze behandeling wordt gellak aangebracht op de nagel en daarna opgedroogd met een speciale LED lamp. Met deze speciale lamp droogt de nagellak heel snel. Dit voorkomt het bekende 'wapperen'. We maken gebruik van extra verstevigende coat waardoor de nagel niet scheurt, niet afbreekt en een mooie uitstraling geeft. 

Gellak op je nagels zorgt voor een mooie verzorgde nagel met kleur naar wens. We hebben een breed aanbod aan kleuren gellak. De kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie. 

 

Spa manicure hands

Je handen gebruik je dagelijks en daarom ook erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit doen wij met het merk Gelamour. Gelamour staat voor luxe en aangename schoonheidservaringen met hoogwaardige producten. Wij bieden meerdere behandelingen aan waaronder de spa manicure.

Tijdens de behandeling worden je handen heerlijk verwend. Allereerst zullen je nagels worden geweekt in een speciaal badje, daarna worden je handen gescrubt. Na het scrubben wordt er een verzachtend en hydraterend masker aangebracht. Nu dat de handen heerlijk aanvoelen worden de nagels verzorgd, geknipt, gevijld en nagelriemen verzorgd. We sluiten af met een heerlijke massage. 

 

Spa manicure incl. gellak

Je handen gebruik je dagelijks en daarom ook erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit doen wij met het merk Gelamour. Gelamour staat voor luxe en aangename schoonheidservaringen met hoogwaardige producten. Wij bieden meerdere behandelingen aan waaronder de spa manicure incl. gellak.

Tijdens deze behandeling worden je handen heerlijk verwend. Allereerst zullen je nagels worden geweekt in een speciaal badje, daarna worden je handen gescrubt. Na het scrubben wordt er een verzachtend en hydraterend masker aangebracht. Nu dat de handen heerlijk aanvoelen worden de nagels verzorgd, geknipt, gevijld en nagelriemen verzorgd. Hierna wordt de gellak aangebracht op de nagel en dit droogt op met een  speciale LED lamp. Met deze speciale lamp droogt de nagellak heel snel. Dit voorkomt het bekende 'wapperen'. We maken gebruik van extra verstevigende coat waardoor de nagel niet scheurt, niet afbreekt en een mooie uitstraling geeft. 

Gellak op je nagels zorgt voor een mooie verzorgde nagel met kleur naar wens. We hebben een breed aanbod aan kleuren gellak. De kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie.

We sluiten deze behandeling af met een heerlijke massage. 

 

 

 

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Happy hands gellak handen €35,00
Spa manicure €35,00
Spa manicure incl. gellak €47,50
Nagelreparatie (1 tot 3 nagels) €15,00

 

 

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Hoe lang blijft gellak zitten?

Gellak blijft gemiddel minimaal 14 dagen zitten.

Doen jullie ook nagelverlenging?

Nee, wij plaatsen alleen gellak op de huidige nagels. Hierdoor wordt de nagel verstevigd met een kleur naar wens. 

Kan ik gellak er zelf afhalen?

Je kan het beste gellak laten verwijderen in de salon. Dit voorkomt dat jij schade aanbrengt aan je nagels. Indien gewenst kan je dan ook direct een nieuwe kleur gellak laten zetten.