Afspraak maken

Wil jij jouw acne littekens verminderen?

Een egale tint laat jouw huid weer stralen!

Acnelittekens ontstaan door beschadiging aan de huid. Het is het gevolg van en een blijvende herinnering aan acne. Afhankelijk van de diepte, de roodheid en de hoeveelheid van de littekens wordt een acnelitteken behandeling geadviseerd. Binnen ons instituut kunnen wij jouw acne littekens behandelen met verschillende methodes.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave & Wijchen.

Wij zijn aangesloten bij Anbos en SKINRegister.

.          

Huidanalyse

De eerste stap naar een egale huid is het beoordelen van de huid. Onze huidspecialisten bestuderen de huid om vervolgens een effectief behandelplan op te stellen om jouw acne littekens snel te verminderen. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat. 

De behandeling

Onze huidspecialisten kunnen verschillende (combinatie)behandelingen en technieken uitvoeren om jouw acne littekens te behandelen. Binnen ons instituut werken we met effectieve peelings en microdermabrasie. Onze peelings verwijderen de dode huidcellen, bouwen de huid opnieuw op en zorgen voor collageen stimulatie. De structuur van de huid wordt fijner en egaler van kleur. Rode vlekjes verminderen en de huid ziet er gezonder uit. De keuze van de behandeling is afhankelijk van het soort litteken, jouw huid en jouw persoonlijke wensen.

Thuisproducten

Voor optimaal resultaat na de behandeling wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten van de acnelitteken behandeling kunnen worden vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Ervaringen van onze klanten

Wendy Pauwels

Mooi4me bezoek ik al jaren als tevreden klant en ik bezoek graag de mooie salon. Er wordt altijd meegedacht en ze kijken echt per klant wat het beste voor je is. Heb dan ook fijn contact met Simone, Els en Liz. Vroeger heb ik veel acne gehad waardoor ik wel wat littekens en onregelmatige huid heb, en ik heb ook pigmentvlekjes gekregen tijdens het ouder worden. Twee maanden geleden ben ik begonnen met behandelingen en producten van Cosmedix. Het is wel belangrijk om je aan de richtlijnen te houden, zodat de behandeling het beste resultaat geeft. Na een paar weken begin je al te merken dat je huid er beter uit gaat zien. Frissere uitstraling, minder fijne lijntjes en minder pigmentvlekjes. De behandeling is niet pijnlijk, hooguit licht prikken van de huid na het aanbrengen van de purity balance. Ik ben erg tevreden over de producten en de kennis van de dames!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Acnelitteken behandeling / peeling  vanaf €75
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of
via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is de acnelittekenbehandeling pijnlijk?

In het principe niet. De huid kan wel wat gevoelig zijn na de behandeling. Tijdens de behandeling wordt jouw huid altijd gekalmeerd door onze verzachtende producten.

Wordt de acnelittekenbehandeling vergoed?

Afhankelijk van jouw zorgverzekering kan een acnelitteken behandeling vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Tijdens de behandeling helpen wij jou hier verder mee.

Hoeveel acnelittekenbehandelingen heb ik nodig?

De hoeveelheid van de behandelingen is afhankelijk van de diepte, roodheid en hoeveelheid van de littekens. Tijdens de huidanalyse beoordelen we de conditie van de huid en kunnen wij een schatting doen van het aantal nodige behandelingen. De mooiste resultaten worden gegenereerd in kuurverband.

Na hoeveel weken kan ik weer behandeld worden voor mijn acnelittekens?

Dit is afhankelijk van de behandeling en peeling. In het algemeen ligt dit tussen de 2 en 6 weken.

Hoe ziet mijn huid eruit na de acnelittekenbehandeling?

Onze behandelingen bevatten enkel hoge concentraties van actieve ingrediënten uit de natuur, zoals Retinol, AHA’S, BHA’s en enzymen. Dit betekent dat jij geen rekening hoeft te houden met downtime na de behandeling (de tijd dat je huid aan het vervellen is, niet in de zon mag en heel erg rood is.)

Bevatten jullie producten chemische ingrediënten?

Onze huidverbeterende peelings en producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen.

Zijn jullie producten op dieren getest?

De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.