Afspraak maken

Combinatie Voedingsplan met contrast-cryo behandelingen

Je bent zo rond je vijftigste en wordt in 1x zwaarder. Alles gaat op je buik en maag zitten. En wat je ook doet, het gaat er niet meer af. Je wordt er helemaal gefrustreerd van.

Met onze speciale overgangstreatment helpen wij jou van je overtollige kilo’s af en kunnen we ervoor zorgen dat je buik en maag ook weer in shape komen.

Wat houdt de behandeling in?

Momentum is een slim voedingsplan, waarbij je lekker en puur eet. Boodschappen doe je gewoon bij de slager, groenteboer, visboer en supermarkt. Geen vervangende producten dus.
Contrast-cryo behandelingen zorgen ervoor dat we het buikvet behandelen door gebruik te maken van de wisselbadentherapie (koud/warm). Dit stimuleert het lichaam tot het aanmaken van lichaamseigen hormonen, die het vet aanzetten tot verbranding en de aanmaak van witte vetcellen afremmen. De behandeling is gericht op contourverbetering en is volledig pijnloos en zonder risico. Je huid wordt strakker en gladder.

In totaal doen we 6 contrast-cryo behandelingen, 1x per week. Het voedingsplan is gebaseerd op 4 weken. Daarna kun je in een normaal voedingspatroon doorgaan.

Prijs: €799,-

Kom kennismaken en plan vandaag nog jouw intake! Liever eerst een van onze specialisten spreken? Bel gerust even naar 0486-436011.