Afspraak maken

Is jouw huid rood en onrustig?

Verminder zichtbare adertjes met onze behandeling voor couperose!

Couperose wordt veroorzaakt doordat bloedvaatjes verwijd zijn en dicht aan het oppervlak van de huid liggen. Hierdoor worden rode adertjes zichtbaar en ziet de huid er rood uit. Het bevindt zich het vaakst op de wangen, maar kan ook op de neus, voorhoofd of kin voorkomen. Couperose kan als storend worden ervaren en het gezicht ontsieren. Binnen ons instituut hebben wij effectieve behandelingen om couperose te verhelpen.

Huidanalyse

De eerste stap naar een egale huid is het beoordelen van de huid. Onze huidspecialisten bestuderen de huid om vervolgens een effectief behandelplan op te stellen om jouw acne littekens snel te verminderen. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut beschikken wij over verschillende gezichtsbehandelingen en peelings. In de huidanalyse bepalen wij welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Tijdens de couperose behandeling wordt roodheid verminderd, de huid gekalmeerd en worden blauwe en rode adertjes minder zichtbaar van kleur. De huid gaat er hierdoor rustiger en gezonder uit zien.

Thuisproducten

Voor optimaal resultaat na de behandeling wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix.

Ervaringen van onze klanten

Miranda Bressers

Het uiterlijk is belangrijk voor mij jaren geleden ben ik al bezig geweest met  laten verwijderen van mn rode wangetjes, die iedereen schattig vindt behalve ikzelf.... Het resultaat van de behandelingen waren altijd de eerste weken goed maar uiteindelijk zijn de rode wangetjes en vlekjes gebleven of terug gekomen.  Via Simone van Mooi4Me ben ik  geïnformeerd over de gezichtsbehandeling tegen roodheid en anti aging (dus ook geen botox en fillers meer). Ik heb een intake gesprek gehad met Simone en Liz,  hier werd zorgvuldig uitgezocht welke producten voor mij  het beste te gebruiken zijn en  er werd uitgelegd wat de bedoeling was. In het begin is het wel even wennen het zijn verschillende handelingen die je in de ochtend en de avond moet doen maar na 2 weken zag je al echt resultaat. De rode vlekjes zijn veel minder het is mooi egaal en de huid is strakker. De thuisproducten zijn erg fijn. Na een week of 3 kreeg ik wat last van mn huid. Ik mocht meteen komen om te laten kijken, het serum is aangepast en dat ging stukken beter. Ook heb ik een behandeling ondergaan. Wat een heerlijke behandeling  je voelt meteen verschil en het voelt heel rustig aan. De thuisproducten blijf ik gebruiken en ik heb al een nieuwe afspraak staan voor de volgende behandeling. Wat een super resultaat! Ik ben er erg blij mee. Ik krijg veel complimenten dat mijn huid er zo mooi uitziet en ook de kraaienpootjes en de neus lipplooi die ik voorheen behandelde met botox en fillers is een stuk minder. Het is echt n aanrader!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Couperose behandeling / peeling  vanaf €75
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Wordt de couperose behandeling vergoed?

Afhankelijk van jouw zorgverzekering kunnen we kijken of een couperose behandeling vergoed kan worden door jouw zorgverzekeraar. Tijdens de behandeling helpen wij jou hier verder mee.

Komt couperose vaak voor?

Ja, couperose komt geregeld voor bij klanten. Zeker bij mensen met een dunne huid.

Kun je couperose voorkomen?

Dit is lastig. Wel kun je proberen je huid zo min mogelijk bloot te stellen aan de zon. Vermijdt temperatuurswisselingen en beperk het gebruik van alcohol.