Afspraak maken

Word jij onzeker van vetophopingen op jouw dijbenen, taille of buik?

Behaal eindelijk het gewenste resultaat met onze behandelingen tegen overtollig vet!

Iedereen kent het wel. Je sport en dieet, maar dat vervelende randje bij je buik gaat maar niet weg. Ook ontstaan er naarmate je ouder wordt steeds meer vetophopingen en overtollig vet op je taille, buik, billen en benen. Wat je ook probeert, er gebeurt niks. Onze behandelingen zijn juist op dit probleem gericht. We kennen binnen ons instituut meerdere behandelingen en apparatuur om overtollig vet op ongewenste plekken te bewerken, zoals de body Ultra Body Shape behandeling, cavitatie behandeling en sporten in de thermo fysische warmte cabines. Veelal worden deze behandelingen gecombineerd met een voedingsadvies en huidproducten. Welke behandeling voor jou geschikt is, wordt besproken in ons gratis en vrijblijvende intakegesprek.

Intakegesprek

Voordat wij de behandelingen beginnen nodigen wij je uit voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij je persoonlijke wensen en doelen, maken we een figuur- en weeganalyse en kijken we naar je huid- en weefseltype. Op basis van je conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een individueel behandelplan met je op. Het beste resultaat wordt behaald bij meerdere behandelingen. Dit wordt ook wel een kuur genoemd. Het uiteindelijke totaal van het aantal behandelingen hangt af van je levensstijl en de dikte van de vetlaag.

Ultra Body Shape behandeling

Met de Ultra Body Shape behandeling pakken we doeltreffend meerdere probeemzones tegelijk aan zoals een klein buikje, vetophopingen op de dijbenen of love handles. Dit gebeurt door middel van twee technieken tegelijk: elektrolipolyse en ultrasound geluidsgolven. Bij elektrolipolyse zorgt een elektrische impuls voor spierstimulatie en verbetering van het metabolisme. Daarnaast dringen tijdens de behandeling ultrasone geluidsgolven het vetweefsel binnen. De geluidsgolven worden omgezet in warmte en trillingen. Dit stimuleert de lokale vetverbranding door triglyceride om te zetten in glycerol. Het vrijgekomen vet wordt door het bloedvatenstelsel getransporteerd om vervolgens als energie te dienen. Door gelijktijdig de spieren te stimuleren (elektrostimulatie), wordt het vrijgekomen vet als energie opgenomen door de spieren. Hierdoor bereik je met deze behandeling niet alleen vetverlies, maar ook omvangverlies. De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel aan te pakken.

Om het maximale resultaat met de Ultra body shape behandeling te behalen, brengen we een bodywrap aan om de behandeling tegen vetophoping te intensiveren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief huidoneffenheden als vetophoping tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten door directe toepassing op de huid. Hierdoor wordt de huid gladder en zal het aanzien van de huid verbeteren. Tijdens behandeling zorgen verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden voor een persoonlijk afgestemd programma per persoon. Zo behaal je altijd het maximaal gewenst resultaat! 

TFM Sportcabines

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op het doen van oefeningen in een snel tempo in de door infrarood verwarmde powerfit cabine. Het resultaat is een strakker figuur. De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en voedingsleer. Bij deze behandelingen worden doelgerichte (figuurcorrectie) en medisch verantwoorde oefenprogramma's, gecombineerd met voedingsadvies en begeleiding. Het programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren en voorkomt daarmee spierpijn. Bovendien wordt de doorbloeding gestimuleerd en hierdoor wordt de afbraak van vetreservers geactiveerd. Het is een zeer geschikte methode om verslapte huid weer in shape te krijgen. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een optimale vetafbraak. We hebben verschillende oefenprogramma's voor jouw gewenste probleemzone, bijvoorbeeld de buik, benen of billen. 

Ervaringen van onze klanten

Frouke Hulsman

Reeds een aantal jaren heb ik last van hormoonschommelingen waardoor ik last kreeg van mijn benen. Klachten zoals: zware benen, vocht vasthouden, cellulitis en slechte doorbloeding. Op internet zag ik de site van Mooi4Me voorbij komen en heb een afspraak gemaakt. Je stapt binnen in een historisch mooi pand waar hygiene in een hoog vaandel staat. Er is mij duidelijk uitgelegd wat ze voor mij kunnen betekenen en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Er wordt een persoonlijk plan samengesteld met je wensen en verwachtingen. Het personeel is allemaal even vriendelijk en wat ik zeer belangrijk vind: ze nemen de tijd voor je. Ik heb cavitatie behandelingen gehad, bindweefsel massage en body shape behandelingen. De behandeling kan soms gevoelig zijn door bijvoorbeeld het vocht in je benen, maar het personeel speelt daar direct op in om het apparatuur aan het passen zodat je geen last hebt. Mij heeft het traject goed gedaan. Mijn benen zijn veel minder pijnlijk, houden minder vocht vast maar het belangrijkste van alles: ik voel me er goed onder. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Sinds jaren durf ik weer in een jurkje te lopen!

 

Eveline van Leuken, 49

Na een berichtje over de Ultra Body Shape behandeling op Facebook van Mooi4me zag ik de oplossing voor mijn probleem. Ik had wat extra's op mijn dijen en dat was het enige wat ik nog zag als ik in de spiegel keek. Ik heb direct een afspraak gemaakt voor een proefbehandeling en dat beviel me zo goed dat ik ervoor ben gegaan. Bij de intake gaven ze een duidelijke uitleg over de behandeling. Ook werd er eerlijk bij verteld dat deze behandeling alleen niet genoeg is en dat je er zelf ook iets voor moet doen. Ik heb tijdens de behandelingen koolhydraatarm gegeten en zag na 4 behandelingen al resultaat. De "bulten" die ik steeds zag aan de buitenkant van mijn dijen werden zichtbaar minder en nu na 6 behandelingen zijn ze weg. Ik ben zo blij dat mijn ergernis op die plek weg is. Jaren heb ik er tegenaan gekeken en nu moet ik er zelfs een beetje aan wennen dat het weg is. De behandelingen waren voor mij de uitkomst... Ik ben heel blij en tevreden dat deze lieve professionele dames mij van mijn probleem hebben afgeholpen. Ze luisteren goed naar je en denken echt met je mee.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Cavitatie  vanaf €60,00
Ultra Body Shape vanaf €75,00
TFM Sportcabine Diverse kuren
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Werkt de behandeling tegen vetophoping echt?

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd.  Onze behandelingen zijn bewezen succesvol. Echter benadrukken wij dat de behandelingen een gezonde levensstijl en gebalanceerd voedingspatroon niet vervangt. Daarom worden onze behandelingen vaak in combinatie met voedingsadvies gegeven. Wanneer dit wenselijk is, kan je iedere week gewogen worden op een impedantie weegschaal. Hiermee meten we jouw vetmassa, spiermassa en vochtmassa.

Hoe weet ik welke behandeling tegen vetophoping bij mij past?

Dit bepalen we samen in het intakegesprek. Dit is afhankelijk van de ernst van probleem en jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen worden Ultra Body Shape behandelingen en cavitatie behandelingen in een kuurverband van 6/8/10 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat meestal na 4 behandelingen zichtbaar. Sporten in de TFM Sportcabine kan in verschillende kuren van 10, 20 of 40 keer.

Is de behandeling tegen vetophoping pijnlijk?

Nee, een cavitatie behandeling is niet pijnlijk. De huid wordt met een infraroodlamp en gel behandeld en zal hierdoor alleen verwarmd worden. De Ultra Body Shape behandeling is niet pijnlijk. Je voelt wel heel goed dat je spieren samentrekken en dat er een spiertraining op een intensieve wijze plaatsvindt.

Hoe lang duurt de behandeling tegen vetophoping?

Een cavitatie behandeling duurt 40 minuten (vaak 20 minuten per probleemzone). De totale behandeltijd van de Ultra Body Shape behandeling is 30 minuten. Sporten in de TFM Sportcabine duurt 30 minuten. 

Wat gebeurt er als een kuur is afgelopen?

Nadat je een kuur succesvol hebt afgerond, is het resultaat goed te behouden. Het resultaat van een Ultra Body Shape behandeling zal bijvoorbeeld een half jaar aanhouden, mits je een gezonde eet- en leefstijl hanteert. We hebben verschillende combinaties en mogelijkheden om te zorgen dat jij je behaalde resultaat behoudt. Denk hierbij aan een combinatie van voedingsadvies, trainen in TFM Sportcabine of een behandeling met cavitatie of Ultra Body Shape. In een vervolggesprek bespreken we welke mogelijkheid het beste past bij jou. 

Is het toegestaan om één van deze behandelingen te ondergaan als ik zwanger ben?

Ja, je kan tijdens jouw zwangerschap sporten in de TFM Sportcabines. De cavitatie behandeling en Ultra Body Shape behandeling zijn niet toegestaan bij een zwangerschap.

Moet ik mij helemaal omkleden tijdens de behandeling?

Nee, alleen de behandelde zones moeten blootliggen. Vaak kun je je hemd, ondergoed of t-shirt aanhouden.