Afspraak maken

Ben jij ontevreden over je figuur wanneer je in de spiegel kijkt?

Persoonlijk en deskundige begeleiding op het gebied van voeding en sport!

Ik weet niet meer hoe ik nog kan afvallen. Niks werkt! Het lukt gewoon niet meer.” Dit is een veelgehoorde opmerking. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jou het niet meer lukt om af te vallen. Els (voedingscoach en natuurgeneeskundig therapeut) heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het coachen van mensen naar een gezond gewicht (zowel ondergewicht als overgewicht). We hebben verschillende manieren om jou te helpen met verliezen van gewicht, zoals sporten in de TFM Sportcabines, het aanleren van een gezond voedingspatroon of het volgen van een eiwitdeet van Sanaslank. In een gratis intake kijken we samen wat bij jou past. We motiveren, stimuleren en enthousiasmeren!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave

 

Voedingsbegeleiding

Wil jij gezondere keuzes maken in je huidige voeding maar weet je niet precies hoe? Dan is voedingsbegeleiding passend voor jou. Na het invullen van een eetdagboekje krijg je advies en bespreken we welke voedingsmiddelen je het beste kunt kiezen. Je gaat een traject van 8 weken in, waarbij je elke week gewogen wordt op een impedantie weegschaal. Hiermee meten we jouw vet-, vocht- en spiermassa en jouw huidige BMI. In een wekelijks gesprek bespreken we jouw voortgang. Hierbij kunnen er ook een aantal thema’s aan bod komen zoals keuzes maken bij uiteten of feestjes, mentale belemmeringen opheffen of hoe jij jezelf gemotiveerd kunt houden.

Resultaat bij dit traject: gemiddeld 0,5 kg gewichtsverlies per week.

Voedingsbegeleiding koolhydraatarm

Als je wat sneller wil afvallen dan normaal, kun je ook kiezen voor een voedingspatroon dat koolhydraatarmer is dan normaal. Bij deze keuze wordt er ook een eetdagboekje ingevuld en zullen de aanpassingen in je voedingspatroon vooral bestaan uit eiwitrijke tussendoortjes en een eiwitrijk ontbijt en lunch. Hierin krijg je ook advies. De voedingsmiddelen die je gebruikt kunnen allemaal in de supermarkt aangeschaft worden en het hele gezin kan hier gewoon aan meedoen. We gaan een traject van 8 weken in, waarbij je elke week gewogen wordt en we in een kort gesprek je voortgang bespreken.

Resultaat bij dit traject: gemiddeld 0,8 kg gewichtsverlies per week.

Sanaslank dieet

Wanneer er sprake is van ernstig overgewicht en je veel moet afvallen, kiezen we vaak voor een traject van 4 weken waarbij je een eiwitdieet van Sanaslank volgt. Bij dit dieet zullen alle maaltijden en tussendoortjes vervangen worden door eiwitrijke producten, behalve de warme maaltijd. Deze bereid je zelf met verse groenten en magere vis, vlees of kip. Bij deze keuze is het gewichtsverlies het grootst.  Na deze 4 weken is het mogelijk om langzaam op te bouwen naar normale voeding. Meestal ga je dan naar keuze 2. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog langer door te gaan met het volgen van het eiwitdieet. We gaan een traject in van 4 weken, waarbij je elke week gewogen wordt de impedantie weegschaal. In een persoonlijk gesprek dat wekelijks plaatsvindt bespreken we jouw voortgang. 

Resultaat bij dit traject: gemiddeld 1,5 kg gewichtsverlies per week.

Wat is Sanaslank?

Sanaslank is een eiwitdieet. Dit is een dieet dat bestaat uit veel eiwitten, veel verse groenten en weinig koolhydraten zoals brood, pasta, rijst en aardappelen. Omdat eiwitten de basis zijn van je energievoorziening, zal dat bijdragen aan de instandhouding van je stofwisselingsnelheid, je energieniveau en je spiermassa. Dat is gunstig als je je gewicht wilt vasthouden.

Sanaslank heeft een ruim assortiment van meer dan 250 producten en kent ook een gratis app. Het is belangrijk om te vermelden dat we het eiwitdieet als een hulpmiddel zien om af te slanken. Om blijvend gewicht te verliezen moet er een verandering plaatsvinden in je eetgewoonten en je eetgedrag. Bij Mooi4me hebben wij 15 jaar ervaring met het coachen van mensen naar een gezond gewicht. Wij kunnen jou dus zeker helpen met deze verandering!

Ervaringen van onze klanten

Jeannette Verbrugge

Tja en dan zit je ineens in de overgang en vliegen de kilo's eraan ondanks dat je niks veranderd aan je, toch al strakke kaloriearme, eetpatroon. Via FB zag ik een advertentie voor bodysculpting het verstrakken van probleem zones, nou die had ik. Dit wilde ik en dus snel contact gelegd met mooi4me. Els vertelde wel dat, de kilo's die ik was aangekomen, hiermee niet zou weghalen maar alleen de huid zal verstrakken. Ze stelde voor één week een eiwit dieet te doen om te kijken of mijn lichaam niet "op slot' zat. Nou ja pfff nog een dieet, "eet toch al zo gezond" dacht ik! Maar ja ik had wel het vertrouwen in wat Els vertelde en wilde het wel een week proberen. Na de eerste week bleek dat ik 2.5 kilo was afgevallen, hoe gaaf! Het gaf mij de moed om door te gaan met dit dieet. Na 9 weken was ik 12 kilo kwijt waarvan alleen al 9 kilo vet was! Zo blij met het resultaat, voor mij duidelijk dat niet elk dieet passend is voor iedereen. Ik heb mij 100% aan het dieet gehouden en geen moment echt honger gehad. Dankzij de duidelijke uitleg van Els zonder enkele loze beloftes, zo heerlijk open en eerlijk persoon. Ik heb me vanaf het begin serieus genomen gevoeld! Ze waren zo positief en blij voor mij wat mij weer motiveerde. Bedankt topper van Mooi4me!

Monique, 51

Al langere tijd wist ik dat het roer om moest, maar ik had een stok achter de deur nodig. De kilo's waren de laatste twee jaar heel stiekem aangekomen en ik zat letterlijk en figuurlijk niet meer lekker in mijn vel. Ik sport nu 2x in de week in een warmtecabine bij Mooi4me en ik merk al een enorm verschil. Het gewicht wordt minder, de centimeters gaan op de probleemgebieden eraf en broeken die niet meer pasten, kunnen nu weer aan. Door een flinke val was ik bang dat ik een tijd uit de running zou zijn, maar ook daar wordt omheen gewerkt en de worden de oefeningen dusdanig aangepast dat je toch lekker door kunt trainen. Ik ben dus helemaal blij met Mooi4me. Zij zijn voor mij net dat zetje wat ik nodig had en heb. Een super leuk, hartelijk maar ook professioneel team. Een echt aanrader!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Voedingsbegeleiding (traject 1) €235,00
Voedingsbegeleiding koolhydraatarm (traject 2) €235,00 excl. eiwitproducten
Sanaslank dieet (traject 3) €306,00
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Is het Sanaslank eiwitdieet gezond?

Ja, het eiwitdieet bevat alle benodigde voedingsstoffen die je op een dag nodig hebt.

Zijn de producten van Sanaslank lekker?

Het assortiment van Sanaslank is zeer ruim en bevat meer dan 250 verschillende eiwitproducten, zoals koekjes, shakes, repen, muesli. Ook zijn deze beschikbaar in verschillende smaken zoals chocolade, appel-kaneel, rode vruchten en sinasappel. Zo vind jij altijd wat jij lekker vindt!

Is het Sanaslank eiwitdieet goed vol te houden?

Ja, er is enorm veel afwisseling in de eiwitproducten die je dagelijks gebruikt. Sanaslank werkt met een boek, waarin ze heel duidelijk uitleggen wat je per dag mag nemen. Dit gebeurt via weekmenu’s. Daarnaast bevat het boek veel recepten, die gemakkelijk en duidelijk uitgelegd worden en die als zeer smakelijk ervaren worden. Dit zijn recepten voor rauwkostsalades, vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Kom ik na het volgen van het Sanaslank eiwitdieet niet weer snel aan?

Nee, dit is niet nodig. Belangrijk is dat je een goede opbouw hebt naar een normaal eetpatroon. Hierin wordt je intensief begeleidt. Dit voorkomt dat je snel terugvalt en aankomt. De opbouw gebeurt op een verantwoorde, langzame manier waarbij we bepalen in hoeverre er koolhydraatrijke voedingsmiddelen in je voedingspatroon kunnen worden opgenomen.