Afspraak maken

Met Cosmedix ga je voor optimale verzorging

Gaan voor een betere huid?

Onze gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Dit zijn belangrijke factoren, jouw huid wordt optimaal verzorgd, hersteld en verbeterd. Kom even helemaal tot rust en laat jezelf verwennen tijdens deze Cosmedix gezichtsbehaneling.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave & Wijchen.

Cosmedix 

Schoonheidsbehandelingen binnen ons instituut zijn altijd uniek: afhankelijk van de conditie van jouw huid en afgestemd op jouw wensen. Zo werken we samen naar het resultaat dat past bij jouw doel. We werken enkel met kwalitatieve huidproducten van het merk Cosmedix. Welke behandelingen en producten we toepassen, wordt afgestemd op jouw huid, jouw voorkeur en op basis waarvan wij vinden dat het beste resultaat brengt

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut beschikken wij over verschillende gezichtsbehandelingen en peelings. Door middel van peelings en uitreinigen wordt overtollig talg, mee-eters en andere onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Tot slot kalmeren en verminderen onze verzorgende maskers de geïrriteerde huid. 

De thuisproducten en nazorg

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met het wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproduct Cosmedix.

Nazorg

 • De huid goed beschermen tegen de zon met een SPF 30/50.
 • Na de eerste 48 uur van de behandeling niet zwemmen, intensief sporten, in de sauna of te warm douchen/baden.
 • Na het douchen of baden de behandelde huid droogdeppen niet wrijven.
 • Het liefst geen make-up de eerste 48 uur en anders minerale make-up.
 • Totdat de huid compleet hersteld is (na ongeveer 7 dagen), dient scrubben/pulken/krabben aan de huid zoveel mogelijk vermeden te worden. Dit kan leiden tot littekenvorming.
 • Het behandelde gebied is na de behandeling rood, warm en kan licht gezwollen zijn. Dit kan ongeveer 2-5 dagen aanhouden.
 • Houd rekening met alcohol gebruik ivm. reactie op de huid. 
 • Na 48 uur kunnen de standaard huidverbeteringsproducten weer gebruikt worden. 
 • Na 72 uur mag retinol/bakuchiol weer gebruikt worden. 

Bij actieve koortslip is behandeling niet mogelijk neem dan contact met ons op. 

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten voor sommige behandelingen worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent en welke behandeling. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

Cosmedix Basis gezichtsbehandeling

60 minuten

Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, intensieve toner, diepte reiniging (lichte  exfoliant), onzuiverheden verwijderen, hals-, decollete-, nekmassage, verzorgend masker en dag- / nachtverzorging. Deze behandeling is excl. epileren, harsen, verven.

Vanaf €82,-

Cosmedix Facial gezichtsbehandeling

90 minuten

Deze meest complete gezichtsbehandeling van Cosmedix bestaat uit: Een dubbele reiniging, een intensieve toner, een lichte exfoliant, het verwijderen van onzuiverheden, (indien gewenst) epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip, een zeer uitgebreide massage (onderandere op gezicht, decolecte, hals en nek), een specialistisch masker ( die de huid nodig heeft ). serum, oogcrème, en een dag-/ nachtverzorging.

Vanaf €107,50

Cosmedix Basis plus gezichtsbehandeling

75 minuten

Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, intensieve toner, diepte reiniging (lichte exfoliant), onzuiverheden verwijderen, (indien gewenst) epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip, hals-, decollete-, nekmassage, verzorgend masker en dag- / nachtverzorging.

Vanaf €92,-

 

 

 

Starterskit

Geef de huid exact wat zij nodig heeft. De voordelige starterskits bevatten 4 producten en zijn ideaal om 3 tot 4 weken kennis te maken met Cosmedix. Voor elk huidprobleem en huidtype is een kit op maat samengesteld. Of je nu je huid thuis wil behandelen met een optimaal ritueel, je huid wil voorbereiden op een salonbehandeling of juist als nabehandeling van een intensieve peeling, de Cosmedix kits zijn ervoor geschikt om je huid er op z’n best uit te laten zien. Bovendien zijn de kits door hun formaat ideaal om mee te nemen op reis in de handbagage van het vliegtuig.

We kennen; 

 • Sensitive skin kit
 • Post treatment kit
 • Age-defying kit
 • Even skintone kit
 • Normal skin kit
 • Combination skin kit
 • Clarifying&cleansing kit
 • Treatment prep kit

€ 89,00 per kit

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda