Afspraak maken

Grave & Wijchen

Over Mooi4me

Mooi4me is een beauty & gezondheid instituut dat gespecialiseerd is in huidverbetering, huidverjonging, wellness en ontspanning, afslanken en diverse bodybehandelingen (o.a. definitief ontharen, cellulite vermindering en figuurcorrectie). Dit doen we vanuit onze hoofdvestiging in Grave al meer dan 7 jaar met succes. Op 1 september opende wij een nieuwe locatie in Wijchen.

Wij zijn aangesloten bij Anbos en SKINRegister.

.          

Waar wij voor staan

Persoonlijke aandacht, deskundig advies en enthousiasme

Samen met een team van deskundige specialisten zorgen oprichtsters Simone Hachmang (schoonheidspecialiste) en Els van den Hoven (voedingscoach natuurgeneeskundig therapeut) dat jij vakkundig kan genieten van kwalitatieve face-, body- en beautybehandelingen. Beide al meer dan 20 jaar ervaring met hun eigen specialisme.

Binnen Mooi4me werken wij alleen met kwalitatieve en awardwinning huidverbeteringsmerken (Cosmedix en Maria Galland) en met gecertificeerde apparatuur (AviFit en MedCos Skinsolutions). Daarnaast is ons team intensief opgeleid om jou de beste behandeling en persoonlijk advies te geven. We denken met jou mee, luisteren naar jou en geven je een eerlijk advies. Samen kijken we wat het beste bij jou past. Persoonlijk, deskundig en met een dagelijkse dosis enthousiasme!

Ons team

Els

Eigenaresse, voedingscoach, natuurgeneeskundig therapeut en bodyspecialist

Simone

Eigenaresse, allround schoonheidsspecialiste

Liz

Allround schoonheidsspecialist en bodyspecialist

Robine

Allround schoonheidsspecialiste en IPL specialist

Sam

Allround schoonheidsspecialiste, huidtherapeute i.o.

Anne

Allround schoonheidsspecialiste, huidtherapeute i.o.

Ruime openingstijden (avonden en weekenden)

Gecertificeerde apparatuur en technieken

Erkend door diverse zorgverzekeraars

Gediplomeerde huidexperts en schoonheidspecialisten

Ervaringen van onze klanten

Wendy Pauwels

Mooi4me bezoek ik al jaren als tevreden klant en ik bezoek graag de mooie salon. Er wordt altijd meegedacht en ze kijken echt per klant wat het beste voor je is. Heb dan ook fijn contact met Simone, Els en Liz. Vroeger heb ik veel acne gehad waardoor ik wel wat littekens en onregelmatige huid heb, en ik heb ook pigmentvlekjes gekregen tijdens het ouder worden. Twee maanden geleden ben ik begonnen met behandelingen en producten van Cosmedix. Het is wel belangrijk om je aan de richtlijnen te houden, zodat de behandeling het beste resultaat geeft. Na een paar weken begin je al te merken dat je huid er beter uit gaat zien. Frissere uitstraling, minder fijne lijntjes en minder pigmentvlekjes. De behandeling is niet pijnlijk, hooguit licht prikken van de huid na het aanbrengen van de purity balance. Ik ben erg tevreden over de producten en de kennis van de dames!

Eveline van Leuken, 49

Na een berichtje over de Ultra Body Shape behandeling op Facebook van Mooi4me zag ik de oplossing voor mijn probleem. Ik had wat extra's op mijn dijen en dat was het enige wat ik nog zag als ik in de spiegel keek. Ik heb direct een afspraak gemaakt voor een proefbehandeling en dat beviel me zo goed dat ik ervoor ben gegaan. Bij de intake gaven ze een duidelijke uitleg over de behandeling. Ook werd er eerlijk bij verteld dat deze behandeling alleen niet genoeg is en dat je er zelf ook iets voor moet doen. Ik heb tijdens de behandelingen koolhydraatarm gegeten en zag na 4 behandelingen al resultaat. De "bulten" die ik steeds zag aan de buitenkant van mijn dijen werden zichtbaar minder en nu na 6 behandelingen zijn ze weg. Ik ben zo blij dat mijn ergernis op die plek weg is. Jaren heb ik er tegenaan gekeken en nu moet ik er zelfs een beetje aan wennen dat het weg is. De behandelingen waren voor mij de uitkomst... Ik ben heel blij en tevreden dat deze lieve professionele dames mij van mijn probleem hebben afgeholpen. Ze luisteren goed naar je en denken echt met je mee.