Afspraak maken

Ontdek de vergoedingen voor huidbehandelingen in 2024

Zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit aanvullende zorgverzekeringen diverse huidbehandelingen, waaronder acnetherapie, camouflagetherapie en ontharen. 

Ontdek of jouw zorgverzekering onze behandelingen dekt. Controleer in het overzicht of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, niet vergoedt of alleen vergoedt onder toezicht van een dermatoloog of huidtherapeut. 

Bekijk hier het overzicht

Krijg ik mijn huidbehandeling bij Mooi4Me vergoed?  

Of je een vergoeding krijgt voor een behandeling in onze schoonheidssalon hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste is om te kijken naar uw zorgverzekeraar, omdat er per zorgverzekeraar verschil kan zitten in wat zij wel of niet vergoeden.  

Daarnaast is het type behandeling van belang. Voor acnebehandelingen, camouflage behandelingen en ontharen leggen we uit wat de behandeling inhoudt, deze vind je terug in het overzicht met daarbij de eventueel vergoeding van jouw zorgverzekering.

Acnebehandeling

Een geïrriteerde en onzuivere huid is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Wij behandelen in Wijchen en in Grave: acne, (onderhuidse) ontstekingen, puistjes, overmatige talgproductie en grove poriën. De kosten van een acnebehandeling worden door sommige zorgverzekeraars, volledig of deels, vergoed. Meer informatie over onze Cosmedix acne behandeling? Klik dan hier.

Camouflage-behandeling

De CryoPen behandeling is de allernieuwste behandeling bij Mooi4Me in Grave. Deze behandeling zorgt voor de verwijdering van wratjes, fibromen (steelwratjes), moedervlekken, pigmentvlekken en ouderdomswratjes. Het is een pijnloze behandeling waarbij de huid door middel van Cryotherapie (stikstof) bevriest en daardoor allerlei huidproblemen eenvoudig oplost. Meer weten over onze nieuwste behandeling? Klik dan hier.

Ontharen

Bij Mooi4Me bieden we in Grave elektrische epilatie. Deze ontharingsbehandeling biedt dé oplossing voor dikke, zwarte of grijze haren. Het verwijderen van ongewenst gezichtshaar wordt volledig of deels vergoed door verschillende zorgverzekeraars. Meer weten over onze elektrische epilatie behandeling? Klik dan hier.