Afspraak maken

Ben je toe aan een heerlijke ontspannende massage?

Kom tot rust tijdens een ontspanningsmassage!

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Heb je de afgelopen tijd veel spanningen en stress gehad? Of heb je last van je spieren in je rug en nek? Dan is het tijd voor een heerlijke ontspanningsmassage, waarbij de spanningen van de afgelopen tijd kunnen wegvloeien en je geest tot rust kan komen. De massage werkt preventief en zorgt dat stress en angst beter losgelaten kunnen worden in het lichaam. Direct na onze heerlijke ontspanningsmassage ervaar je de gunstige invloed hiervan. Je hebt een minder vermoeid gevoel en je voelt je opgeladen en energieker!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave en Wijchen.

Ontspanningsmassage

Tijdens de massage worden speciale technieken toegepast die uw massage elke keer uniek maken. In onze behandelruimtes wordt een heerlijke sfeer gecreëerd, door middel van rustgevende muziek, een heerlijke ontspannende behandelstoel en een aangename geur. Wij masseren met aromatische oliën die zorgen voor extra ontspanning.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Ontspanningsmassage (30 minuten) €45,00
Ontspanningsmassage (60 minuten) €75,00
Ontspanningsmassage (90 minuten) €105,00
   

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Kan ik behandeld worden met klachten?

Ja dat kan. We kijken per persoon waar de klachten zich bevinden en wat we kunnen behandelen om er eventueel vanaf te komen. De behandeling is dan wellicht wat gevoeliger.