Afspraak maken

Stoor jij je aan hangende huidplooien rondom je arm of benen?

Versterk en verstrak jouw huid!

De tekenen van het ouder worden uiten zich vaak in een verslapping van de huid en het onderliggende spierweefsel. Zeker naarmate we ouder worden of in korte tijd veel gewicht verliezen, zal spierverslapping en spiermassa verlies optreden. Verslapping van de huid is vooral zichtbaar bij huidplooien rondom de knieën, bovenarmen, buik en benen. Deze geven dan een hangend effect. Met als gevolg dat we niet meer tevreden zijn met ons figuur. Binnen ons instituut hebben we verschillende behandelingen om jouw huid te versterken en verstrakken!

Intakegesprek

Voordat wij de behandelingen beginnen nodigen wij je uit voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij je persoonlijke wensen en doelen, maken we een figuuranalyse en kijken we naar je huid- en weefseltype. Op basis van je conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een op maat gemaakt behandelplan met je op dat gericht is op het stimuleren van de verslapte huid

Ultra Body Shape behandeling

Met de Ultra Body Shape behandeling kunnen we door middel van ultrasone geluidsgolven en elektrolipolyse (spierstimulatie) de verslapte spier onder de huid aanpakken. Hierdoor zal er een verstevigend effect optreden, waardoor de huid wordt gelift. De huidverslapping wordt hiermee op een doeltreffende wijze aangepakt, met name de specifieke probleemzones zoals de benen, de billen en de buik. De combinatie van deze technieken (elektrolipolyse en ultrasound geluidsgolven) is ook een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.

TFM Sportcabines

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op het doen van oefeningen in een snel tempo in de door infrarood verwarmde powerfit cabine. Het resultaat is een strakker figuur. De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en voedingsleer. Bij deze behandelingen worden doelgerichte (figuurcorrectie) en medisch verantwoorde oefenprogramma's, gecombineerd met voedingsadvies en begeleiding. Het programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren en voorkomt daarmee spierpijn. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit is een zeer geschikte methode om verslapte huid weer in shape te krijgen. We hebben verschillende oefenprogramma's voor jouw gewenste probleemzone, bijvoorbeeld de buik, benen of billen. 

Ervaringen van onze klanten

Angelique van der Donk, 53

Mijn doel was versteviging en verstrakking van mijn buik, bovenbenen en armen. Ik ben 53, al even in de overgang en die gebieden werden er niet strakker op. Door een bindweefselziekte is intensief sporten niet mogelijk. Dus zag ik de Ultra Body Shape behandelingen als een mooie kans. Vandaag heb ik de laatste van 10 behandelingen gehad. Ik ben super tevreden. Doel bereikt. En het team van Mooi4me heeft me letterlijk ingepakt, wat een leuke enthousiaste betrokken meiden!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Ultra Body Shape vanaf €75,00
TFM Sportcabine Diverse kuren
   

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Werkt de behandeling tegen huidverslapping echt?

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd.  Onze behandelingen zijn bewezen succesvol. Echter benadrukken wij dat de behandelingen een gezonde levensstijl en gebalanceerd voedingspatroon niet vervangt. Daarom worden onze behandelingen vaak in combinatie met voedingsadvies gegeven. Wanneer dit wenselijk is, kan je iedere week gewogen worden op een impedantie weegschaal. Hiermee meten we jouw vetmassa, spiermassa en vochtmassa.

Hoe weet ik welke behandeling tegen huidverslapping bij mij past?

Dit bepalen we samen in het intakegesprek. Dit is afhankelijk van de ernst van probleem en jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen worden Ultra Body Shape behandelingen in een kuurverband van 6/8/10 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat meestal na 4 behandelingen zichtbaar. Sporten in de TFM Sportcabine kan in verschillende kuren van 10, 20 of 40 keer.

Is de behandeling tegen huidverslapping pijnlijk?

De Ultra Body Shape behandeling is niet pijnlijk. Je voelt wel heel goed dat je spieren samentrekken en dat er een spiertraining op een intensieve wijze plaatsvindt.

Hoe lang duurt de behandeling tegen huidverslapping?

De totale behandeltijd van de Ultra Body Shape behandeling is 30 minuten. Sporten in de TFM Sportcabine duurt 30 minuten. 

Wat gebeurt er als een kuur is afgelopen?

Nadat je een kuur succesvol hebt afgerond, is het resultaat goed te behouden. Het resultaat van een Ultra Body Shape behandeling zal bijvoorbeeld een half jaar aanhouden, mits je een gezonde eet- en leefstijl hanteert. We hebben verschillende combinaties en mogelijkheden om te zorgen dat jij je behaalde resultaat behoudt. Denk hierbij aan een combinatie van voedingsadvies, trainen in TFM Sportcabine of een Ultra Body Shape behandeling. In een vervolggesprek bespreken we welke mogelijkheid het beste past bij jou. 

Is het toegestaan om één van deze behandelingen te ondergaan als ik zwanger ben?

Ja, je kan tijdens jouw zwangerschap sporten in de TFM Sportcabines. Een Ultra Body Shape behandeling is niet toegestaan bij een zwangerschap.

Moet ik mij helemaal omkleden tijdens de behandeling?

Nee, alleen de behandelde zones moeten blootliggen. Vaak kun je je hemd, ondergoed of t-shirt aanhouden.