Afspraak maken

Ga je voor optimale verzorging met Maria Galland

Gaan voor een betere huid?

Onze gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Dit zijn belangrijke factoren, jouw huid wordt optimaal verzorgd, hersteld en verbeterd. Kom even helemaal tot rust en laat jezelf verwennen tijdens deze gezichtsbehandeling met producten van Maria Galland.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Maria Galland 

Met de producten en behandelingen van Maria Galland ervaar je luxe en verzorging op het hoogste niveau. Maria Galland is een hoogstaand beautymerk uit Parijs met oog voor een holistische schoonheidsbenadering. Maria Galland staan niet voor een selectieve behandeling die alleen gericht is op het verlichten van zichtbare symptomen. Er wordt gekeken naar naar huidverbetering vanuit een holistisch principe: gerealiseerd met de beste producten, beste behandelmethode en een gezonde lifestyle. 

De huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Maria Galland heeft op maat gemaakte behandelprotocollen ontwikkeld die uitsluitend uitgevoerd mogen worden door een geschoolde schoonheidsspecialiste. Daarbij worden alleen de producten van Maria Galland gebruikt.

De producten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Maria Galland.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten voor sommige behandelingen worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent en welke behandeling. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

De basis behandeling

45 minuten

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, diepte reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, verzorgend masker en dan dagverzorging.

Vanaf €64,-

Plan een afspraak

De luxe behandeling

90 minuten

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, diepte reiniging (peeling), onzuiverheden verwijderen, (indien gewenst) epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip, ontspannende gezicht-, hals-, decollete-, nekmassage, serum, oogcrème, luxe masker en dagverzorging.

Vanaf €85,-

Plan een afspraak

De complete behandeling

75 minuten

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, diepte reiniging (milde peeling), onzuiverheden verwijderen, (indien gewenst) epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip, korte hals-, decollete-, nekmassage, verzorgend masker en dagverzorging.

Vanaf €77,50

Plan een afspraak

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda