Afspraak maken

Wil jij een gebruinde en glanzende tint?

Krijg een zomers kleurtje onder onze zonnebank!

Een zomers kleurtje is door veel personen gewenst. Zeker tijdens de donkere en koude winterperiodes. Onze zonnestudio biedt jou de mogelijkheid om het hele jaar door een bruine teint te hebben. Mooi4me beschikt over meerdere zonnebanken van topmerken zoals Ergoline en Megasun. Dit garandeert jou altijd het optimale bruiningsresultaat!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

 

 

 

Zonnestudio

Binnen onze zonnestudio beschikken we over twee topmerk zonnebanken met verschillende sterktes. Zo is er altijd een zonnebank die past bij jouw huidtype en huidskleur.

Omdat wij verantwoord zonnen ontzettend belangrijk vinden, kan je (indien gewenst) eerst een uitgebreide intake inplannen met een van onze medewerkers. Ons personeel is opgeleid en gediplomeerd zonneconsulente, waardoor wij jou altijd passend advies kunnen geven. In een intake bepalen we jouw huidtype en krijg jij advies over het gebruik van onze zonnebanken. Daarnaast hebben we diverse crèmes beschikbaar die jouw pigment omhoog halen. Dit zorgt voor sterkere bruiningsresultaten, een langer aanhoudende kleur, bescherming van de huid en minder uitdroging van de huid. Zo maximaliseren we jouw bruinheid en beperken we de kans op huidschade!

Uiteraard hanteren we optimale hygiënemaatregelen. We treffen alle maatregelen voor een optimale hygiëne in onze zonnestudio. Iedere cabine wordt na gebruik grondig gedesinfecteerd en gereinigd met kwalitatieve schoonmaakmiddelen. Ook staan er in de cabine make-up reinigingsproducten, watjes en deodorant en liggen er schone handdoekjes voor je klaar. Hierdoor ben jij zeker van een hygiënische en ontspannen zonnesessie.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave. Boek nu online uw afspraak!

 

Prijzen

Openingstijden zonnebank

Maandag 09.00 - 15.30
Dinsdag 09.00 - 20.30
Woensdag  09.00 - 13.30
Donderdag  09.00 - 20.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 10.00 - 16.30

Sterkte van de zonnebanken

Zonnebank 2 1200 Watt
Zonnebank 3 1100 Watt

 

Prijzen van onze behandelingen

Zonnebank (20 minuten) €11,00
   

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Hoe sterk zijn jullie zonnebanken?

In onze zonnestudio hebben we meerdere zonnebanken van topmerken zoals Ergoline en Megasun. De zonnebanken verschillen van sterkte (1000 t/m 1200). Welke zonnebank bij jou past, hangt af van jouw huidtype. Onze gediplomeerde zonneconsultents kunnen jouw hierover informeren. 

Is er een zonnestudio aanwezig in iedere vestiging?

Nee, alleen in de vestiging in Grave is een zonnestudio aanwezig.

Moet ik reserveren voor de zonnebank?

Ja het is noodzakelijk om te reserveren (ivm coronavirus). Je kan jouw afspraak maken door te bellen.