Afspraak maken

Heb jij last van putjes op je heupen, (dij)benen of billen?

Verminder jouw bobbelige huid en voel je weer zelfverzekerd!

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en is een veranderende toestand van het onderhuidse bindweefsel waardoor deukjes in de huid en/of een hobbelige huidstructuur ontstaan. Het komt veel voor bij vrouwen en is vooral zichtbaar op de (dij)benen, billen en heupen. Binnen ons instituut hebben wij meerdere behandelingen om jouw cellulite te verminderen. Één daarvan is de bindweefselkuur. De duur per behandeling en de aantal behandelingen die nodig zijn voor het gewenste resultaat, verschilt per persoon en wordt besproken bij een intake gesprek. Wil je weten of deze behandeling effectief is voor jou? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met jou door! 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave

Bindweefselmassage met apparatuur

Voor de behandeling van cellulite hebben wij twee mogelijkheden. Welke behandeling wij kiezen is afhankelijk van de staat van de cellulite. Wanneer er sprake is van onderhuidse verklevingen zullen wij eerst een bindweefselbehandeling uitvoeren. Een bindweefselmassage is een vrij stevige massage met een bindweefselapparaat op de plekken waar het onderhuidse bindweefsel is verkleefd. Door deze verklevingen kan het bloed niet goed doorstromen naar de bovenste huidlagen. Dit zorgt ervoor dat er geen goede toevoer is van voedingsstoffen en afvoer van de afvalstoffen. Uiteindelijk ontstaat hierdoor een onregelmatige huidstructuur. Door een bindweefselmassage zal de huid gladder worden, cellulite verminderen en uiteindelijk het aanzien van de huid verbeteren. De mooiste resultaten worden daarbij behaald in kuurverband.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Bindweefselmassage  
20 minuten  €39,50
30 minuten €49,50
40 minuten  €59,50
   

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Werkt een bindweefselkuur behandeling echt?

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd. Onze behandelingen zijn bewezen succesvol. Afhankelijk van de ernst van de verkleving van het onderliggende bindweefsel, kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn.  

Hoe weet ik of een bindweefselkuur behandeling geschikt is voor mij?

Een bindweefselkuur wordt vooral toegepast wanneer jij last hebt van onderliggende verklevingen die uiteindelijk cellulite (mede)veroorzaken. Tijdens een gratis intake maken we een huidanalyse en kijken we of een bindweefselkuur noodzakelijk is. We bespreken alle opties met jou en beslissen welke het beste bij jou past.

Hoeveel bindweefselmassage behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen wordt de bindweefselkuur behandeling in een kuurverband van 6/8/10/12 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat van de behandeling meestal na 1 behandeling al voelbaar (minder zwaar gevoel in de benen).

Is de bindweefselmassage behandeling pijnlijk?

De bindweefselmassage is een gevoelieg behandeling doordat het een machanische en diepgaande massage is.

Hoe lang duurt de bindweefselmassage behandeling?

De totale behandeltijd van de bindweefselmassage behandeling is gemiddeld 40 minuten. Soms wordt de bindweefselmassage voorafgaand aan een Ultra Body Shape behandeling uitgevoerd. De behandeltijd is dan korter. 

 

Wat gebeurt er als een kuur is afgelopen?

Omdat onderhuidse verklevingen vaak genetisch en hormonaal bepaald zijn, is het belangrijk dat de doorbloeding naar de bovenhuid gewaarborgd blijft. Wij adviseren daarom om regelmatig een bindweefselmassage te blijven doen. Dit verkleint de kans op onderhuidse verklevingen. In een vervolggesprek bespreken we de mogelijkheden met jou.

Moet ik mij helemaal ontkleden tijdens een bindweefselmassage behandeling?

Nee, alleen de behandelde zones moeten blootliggen. Vaak kun je je hemd, ondergoed of t-shirt aanhouden.

Is het toegestaan om een bindweefselmassage behandeling te ondergaan als ik zwanger ben?

Nee, een bindweefselmassage tijdens zwangerschap is niet aan te raden.