Afspraak maken

Echt verschil met de Cosmedix bindweefselmassage in het gezicht

Focus op huidverbetering

Een bindweefsel massage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeten. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Hierdoor stimuleer je de diepere lagen in de huid en zal de huid er frisser en gezonder uitzien. Ook zullen de lijntjes minder zichtbaar worden.

Door diepere massage technieken, worden fibroblasten (bindweefselcellen) in de huid aangezet tot vernieuwing. Dit zorgt voor versteviging van de huid. Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Na een behandeling zal het weefsel soepeler aanvoelen en verklevingen zullen aanzienlijk verminderd zijn. De structuur van de huid zal er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave en Wijchen.

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Bij een bindweefselmassage in het gezicht, zullen wij eerst starten met het reinigen van de huid. Dit zodat we makkelijker en fijner kunnen masseren. Daarna zullen wij starten met een intensieve bindweefselmassage, waarbij we zorgen dat het weefsel soepeler wordt en de huid goed doorbloed. Tot slot brengen we een voedend serum, dagcrème en oogcrème aan. 

Deze massage kan als gevoelig worden ervaren maar dit is verschillend per persoon. 

Thuisproducten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproducten, zoals Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten van de acne behandeling worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

De behandeling

60 minuten - €87,50 per behandeling

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Dit verschilt per persoon, vooraf wordt besproken hoeveel behandelingen uw huid nodig zal hebben. Wij adviseren deze behandeling altijd aan in kuurverband!

Kuur van 4 behandelingen - €300,-

 

Los bij te boeken 

Epileren wenkbrauwen €13,50
Harsen bovenlip €13,00
Harsen kin €13,00
Harsen gezicht €30,00
Verven wenkbrauwen €13,00
Verven wimpers €13,00

*Bij te boeken in een schoonheidsbehandeling.

*Epileren wenkbrauwen €8,95
*Harsen bovenlip €8,95
*Harsen kin €8,95
*Verven wenkbrauwen €8,95
*Verven wimpers €8,95

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda