Afspraak maken

Wil jij jouw lichaam shapen?

Kies voor een intensieve aanpak tegen lokaal vetweefsel, cellulite of vochtophopingen!

Heb jij last van overtollig vet op je buik of heupen? Of erger je je aan de bulten of putjes op je dijbenen? Lijkt het naarmate je ouder wordt alleen maar erger te worden? Dit zijn veelvoorkomende problemen die wij horen van vrouwen die bij ons komen (zowel jong als oud). Of van mannen die last hebben van een buikje of slappe spieren rondom borst of taille. Vaak heeft dit grote invloed op het zelfvertrouwen, het dragen van kleding of het onderhouden van sociale contacten. Met de Ultra Body Shape behandeling helpen we jou met shapen van jouw lichaam, het verminderen van vetophopingen of het aanpakken van cellulite. Voel je weer zelfverzekerd!

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Ultra Body Shape behandeling

Met de Ultra Body Shape behandeling pakken we doeltreffend meerdere probeemzones tegelijk aan zoals een klein buikje, cellulite, huidverslapping, vochtophopingen op dijbenen of love handles. Tijdens de behandeling maken we gebruik van meerder technieken, namelijk Ultrasound-, elektrolipolyse- en lymfedrainagetechnieken. Deze combinatie is uniek en daarmee kunnen we verschillende problemen zoals lokaal vetweefsel, cellulite of vochthopingen effectief aanpakken. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed. De spierstimulatie zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Door de combinatie van deze technieken is het een unieke methode om jouw lokaal vetweefsel, cellulite en vochtophopingen aan te maken. Hierdoor bereik je met deze behandeling omvangafname, figuurcorrectie en vermindering 

Ervaringen van onze klanten

Frouke Hulsman

Reeds een aantal jaren heb ik last van hormoonschommelingen waardoor ik last kreeg van mijn benen. Klachten zoals: zware benen, vocht vasthouden, cellulitis en slechte doorbloeding. Op internet zag ik de site van Mooi4Me voorbij komen en heb een afspraak gemaakt. Je stapt binnen in een historisch mooi pand waar hygiene in een hoog vaandel staat. Er is mij duidelijk uitgelegd wat ze voor mij kunnen betekenen en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Er wordt een persoonlijk plan samengesteld met je wensen en verwachtingen. Het personeel is allemaal even vriendelijk en wat ik zeer belangrijk vind: ze nemen de tijd voor je. Ik heb cavitatie behandelingen gehad, bindweefsel massage en body shape behandelingen. De behandeling kan soms gevoelig zijn door bijvoorbeeld het vocht in je benen, maar het personeel speelt daar direct op in om het apparatuur aan het passen zodat je geen last hebt. Mij heeft het traject goed gedaan. Mijn benen zijn veel minder pijnlijk, houden minder vocht vast maar het belangrijkste van alles: ik voel me er goed onder. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Sinds jaren durf ik weer in een jurkje te lopen!

 

Eveline van Leuken, 49

Na een berichtje over de Ultra Body Shape behandeling op Facebook van Mooi4me zag ik de oplossing voor mijn probleem. Ik had wat extra's op mijn dijen en dat was het enige wat ik nog zag als ik in de spiegel keek. Ik heb direct een afspraak gemaakt voor een proefbehandeling en dat beviel me zo goed dat ik ervoor ben gegaan. Bij de intake gaven ze een duidelijke uitleg over de behandeling. Ook werd er eerlijk bij verteld dat deze behandeling alleen niet genoeg is en dat je er zelf ook iets voor moet doen. Ik heb tijdens de behandelingen koolhydraatarm gegeten en zag na 4 behandelingen al resultaat. De "bulten" die ik steeds zag aan de buitenkant van mijn dijen werden zichtbaar minder en nu na 6 behandelingen zijn ze weg. Ik ben zo blij dat mijn ergernis op die plek weg is. Jaren heb ik er tegenaan gekeken en nu moet ik er zelfs een beetje aan wennen dat het weg is. De behandelingen waren voor mij de uitkomst... Ik ben heel blij en tevreden dat deze lieve professionele dames mij van mijn probleem hebben afgeholpen. Ze luisteren goed naar je en denken echt met je mee.

Rian Holleman

Hele goede behandeling. Ik heb weer vorm in de benen en vermindering van de cellulite. Mijn spieren zijn strakker en sterker geworden. Ik merk dat ook met sporten. Het vocht en het vet is grotendeels verdwenen. Kortom: ik ben erg tevreden over de Ultra Body Shape behandeling, het resultaat en de fijne service. 

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Ultra Body Shape vanaf €75,00
Kinesiologie vanaf €45,00

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Werkt de Ultra Body Shape behandeling echt?

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd.  Onze behandelingen zijn bewezen succesvol. Echter benadrukken wij dat de behandelingen een gezonde levensstijl en gebalanceerd voedingspatroon niet vervangt. Daarom worden onze behandelingen vaak in combinatie met voedingsadvies gegeven. Wanneer dit wenselijk is, kan je iedere week gewogen worden op een impedantie weegschaal. Hiermee meten we jouw vetmassa, spiermassa en vochtmassa.

Hoe weet ik of een Ultra Body Shape behandeling geschikt is voor mij?

We hebben binnen ons instituut meerdere behandelingen en apparatuur om probleemzones aan te pakken. Tijdens een gratis intake bespreken we alle opties met jou en beslissen we welke het beste bij jou past.

Hoeveel Ultra Body Shape behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen worden Ultra Body Shape behandelingen in een kuurverband van 6/8/10 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat meestal na 4 behandelingen zichtbaar.

Is de Ultra Body Shape behandeling pijnlijk?

De Ultra Body Shape behandeling is niet pijnlijk. Je voelt wel heel goed dat je spieren samentrekken en dat er een spiertraining op intensieve wijze plaatsvindt.

Hoe lang duurt de behandeling?

De totale behandeltijd van de Ultra Body Shape behandeling is 30 minuten. 

Wat gebeurt er als een Ultra Body Shape kuur is afgelopen?

Nadat je een kuur hebt gedaan, is het resultaat goed te behouden. Het resultaat van een Ultra Body Shape behandeling zal bijvoorbeeld minimaal een half jaar blijven, mits je een gezonde eet- en leefstijl hanteert. We hebben verschillende combinaties en mogelijkheden om te zorgen dat jij je behaalde resultaat behoudt. Denk hierbij aan een combinatie van voedingsadvies, trainen in de TFM Sportcabine of vervolg Ultra Body Shape behandeling. In een vervolggesprek bespreken we welke mogelijkheid het beste past bij jou.

Moet ik mij helemaal omkleden tijdens een Ultra Body Shape behandeling??

Nee, alleen de behandelde zones moeten blootliggen. Vaak kun je je hemd, ondergoed of t-shirt aanhouden.

Is het toegestaan om één van deze behandelingen te ondergaan als ik zwanger ben?

Nee, een Ultra Body Shape behandeling is niet toegestaan bij een zwangerschap.