Afspraak maken

Stoor jij je ook zo aan bultjes, wratjes, rode adertjes of pigmentvlekken in je gezicht of op je lichaam?

Wij kunnen jou daar vanaf helpen!

Huidoneffenheden worden door veel mensen als storend en lelijk ervaren. Bij Mooi4me kennen we verschillende behandelmethodes om deze oneffenheden te verwijderen. Naast de behandeling met de CryoPen, waarmee we wratjes, fibromen (steelwratjes) ed kunnen verwijderen door middel van bevriezing, is er nu ook een nieuwe behandeling bij Mooi4me namelijk; thermocoagulatie. Hiermee kunnen we door middel van  warmte huidoneffenheden zoals pigmentvlekken, bloedblaartjes, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en andere verheven bultjes verwijderen.

 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Huidanalyse

Voordat we aan de behandeling beginnen, zullen onze specialisten eerst het ongewenste weefsel beoordelen tijdens een huidanalyse. Tijdens dit gesprek wordt algemene informatie over de behandeling besproken. We bekijken het overtollige huidweefsel en bepalen met welke methode we dit kunnen verwijderen. 

Cryopen

De cryopen behandeling wordt speciaal ingezet voor het verwijderen van wratjes o.a. steelwratjes. 

Tijdens deze behandeling bevriest de specialist het goedaardige overtollige huidweefsel voor 20 tot 30 seconden met stikstof. Een aantal dagen na de behandeling ontstaat er een donkere plek of korst, deze zal binnen één tot twee weken verdwijnen. 

Deze behandeling kan eenmalig zijn. Soms is het noodzakelijk om het een aantal keren te herhalen voordat het gewenste resultaat behaald wordt. 

 

 

Thermocoagulatie

Thermocoagulatie wordt speciaal ingezet voor het verwijderen van o.a. rode bloedvaatjes, bloedblaartjes, pigmentvlekken en andere verheven bultjes in het gelaat of op het lichaam. 

Thermocoägulatie is een behandeling die gebruikt maakt van hoog-frequente stroom. Het is gebasseerd op warmte. Door middel van een fijne naald en elektrische stroom op de huid worden vaatjes dichtgebrand of eventuele huidverdikkingen verwijderd. 

Na de behandeling kan er een rode plek of korstje ontstaan, deze zal binnen één tot twee weken helen.

Deze behandeling kan eenmalig zijn. Soms is het noodzakelijk om het een aantal keren te herhalen voordat het gewenste resultaat behaald wordt. 

 

Voordelen

  • Makkelijke en korte behandeling
  • Pijnloze behandeling
  • Er kunnen veel plekken tegelijkertijd worden behandeld
  • Precieze behandeling op de millimeter nauwkeurig
  • Er wordt geen omliggende huid beschadigd
  • Geen littekenvorming
  • Snel zichtbaar resultaat

Ervaringen van onze klanten

Agethe

Nadat ik een artikel had gelezen in het Graafs krantje over de cryopen en de resultaten hiervan heb ik in 2022 de stap gezet naar Mooi4me. In mijn gezicht kwamen steeds meer onverklaarbare bultjes waar ik mij aan stoorde.
De behandelingen met de cryopen waren voor mijn bultjes helaas niet voldoende. Hoe mooi is het dan dat Liz met je meedenkt. De eigenaresses van Mooi4Me gingen akkoord met het plan van Liz om een cursus te volgen voor het verwijderen van huidoneffenheden icm. thermocoagulatie. En ik mocht met mee als proefpersoon. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt, al wisten we beide niet of dit nieuwe apparaat wel zou helpen. Liz was positief na wat ze erover had gelezen en wilde deze behandelmethode sowieso graag toevoegen aan de behandelmogelijkheden van Mooi4Me.
De proefbehandeling tijdens de cursus was al succesvol, al ging ik naar huis met een gezicht vol rode vlekken. Helemaal pijnloos is het niet, maar het is zeker goed te doen. Inmiddels, na een aantal weken, is mijn gezicht zo goed als vrij van de bultjes. En dat zonder dat er littekens zichtbaar zijn, wat het alternatief is bij het laten verwijderen door een dermatoloog.
Kortom ik ben uitermate tevreden en blij met het resultaat en zal in de toekomst als er toch weer nieuwe plekjes komen, meteen weer een afspraak maken bij Mooi4me.
Ik dank Liz hartelijk voor haar inzet om deze nieuwe techniek te willen aanleren, er tijd voor te nemen en ik dank de eigenaresses voor de aanschaf van het nieuwe apparaat. Ik kan de behandelingen van harte aanbevelen.

Prijzen

Prijs op aanvraag.
Cryopen vanaf €25,00
Thermocoägulatie vanaf €35,00

 

 

 

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda