Afspraak maken

Irriteer jij je ook zo aan die kleine wratjes die plotseling ontstaan op het gezicht of lichaam?

De CryoPen kan jou daarmee helpen!

Een behandeling met de CryoPen is de allernieuwste behandeling bij Mooi4me, voor het verwijderen van wratjes, fibromen ( steelwratjes ), moedervlekken, pigmentvlekken en ouderdomswratjes . Het is een pijnloze behandeling waarbij de huid door middel van Cryotherapie (stikstof) bevriest en daardoor allerlei huidproblemen eenvoudig zijn te op te lossen.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Huidanalyse

Voordat we aan de behandeling beginnen , zullen onze specialisten eerst het ongewenste weefsel beoordelen tijdens een huidanalyse. We bekijken het overtollige huidweefsel en de mogelijkheid om te behandelen met de CryoPen. Tijdens dit gesprek wordt algemene informatie over de behandeling besproken.

de Behandeling

Tijdens een behandeling bevriest de specialist het goedaardige overtollige huidweefsel voor 20 tot 30 seconden met stikstof. Een aantal dagen na de behandeling ontstaat er een donkere plek of korst, deze zal binnen één tot twee weken verdwijnen. 

Afhankelijk van het behandelgebied zijn er 1 of meerdere behandelingen nodig. Meestal is 1 behandeling met de CryoPen al voldoende. Als het oppervlak groter is, dan heb je een aantal herhaalbehandelingen nodig. dit wordt dan besproken tijdens de huidanalyse. 

 

Voordelen

  • Makkelijke en korte behandeling
  • Pijnloze behandeling
  • Er kunnen veel plekken tegelijkertijd worden behandeld
  • Precieze behandeling op de millimeter nauwkeurig
  • Er wordt geen omliggende huid beschadigd
  • Geen littekenvorming
  • Snel zichtbaar resultaat

Apparatuur

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats. Een CryoPen verwijdert dus huidletsel als pigmentvlekken, wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken. Vaak behalen we al na 1 behandeling prachtig resultaat. 

Prijzen

Prijs op aanvraag. Vanaf €25,00
 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda