Afspraak maken

Echt verschil met de Cosmedix peeling

Focus op huidverbetering

Microneedling is een van de meest effectieve manieren om littekens, lijntjes, rimpels, rest-acne, pigment e.d. aan te pakken. We gaan de huid vanuit de diepte vernieuwen en aanzetten tot verbetering door middel van kleine naaldjes. De naaldjes gaan gecontroleerd loodrecht de huid in en maken kleine kanaaltjes in de huid – deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet zichtbaar. De kanaaltjes zorgen ervoor dat de opname van de huid optimaal wordt vergroot en dat collageen en elastine vezels aangewakkerd worden tot productie. De huid wordt voller, steviger, egaler en frisser. Rimpels worden verminderd.

Wij bieden deze behandeling aan in Wijchen.

Cosmedix 

Schoonheidsbehandelingen binnen ons instituut zijn altijd uniek: afhankelijk van de conditie van jouw huid en afgestemd op jouw wensen. Zo werken we samen naar het resultaat dat past bij jouw doel. We werken enkel met kwalitatieve huidproducten van het merk Cosmedix. Welke behandelingen en producten we toepassen, wordt afgestemd op jouw huid, jouw voorkeur en op basis waarvan wij vinden dat het beste resultaat brengt. 

Van de reinigers en de serums tot de retinol producten, alles staat in het teken van de samenwerking met de huid en een persoonlijk ritueel. 

De producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

Huidanalyse

De eerste stap naar een gezonde en gekalmeerde huid is het bestuderen van je huid. Onze huidspecialisten beoordelen jouw huid en bepalen welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Samen stellen we een effectief behandelplan op. Ook adviseren wij producten voor thuisgebruik. Zo kan jij op basis van persoonlijk advies jouw huid thuis verzorgen voor optimaal resultaat.

De behandeling

Binnen ons instituut beschikken wij over verschillende gezichtsbehandelingen en peelings. Door middel van peelings en uitreinigen wordt overtollig talg, mee-eters en andere onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Tot slot kalmeren en verminderen onze verzorgende maskers de geïrriteerde huid. 

De thuisproducten

Op basis van persoonlijk advies wordt een routine voor thuis geadviseerd. We werken in Wijchen uitsluitend met het wetenschappelijk bewezen en awardwinning huidverbeteringsproduct Cosmedix.

Vergoeding

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidexperts en schoonheidsspecialisten. Kosten voor sommige behandelingen worden hierdoor vergoed door diverse zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van hoe jij verzekerd bent en welke behandeling. Wij helpen jou hiermee verder tijdens de behandeling.

Prijzen

De behandeling

60 minuten

Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een intensieve toner, microneedling afgestemd op uw huid en huidproblemen, een hydraterend serum, verzorgend masker en een dag-/nachtverzorging. Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn. We bespreken samen met u altijd vooraf hoeveel behandelingen uw huid nodig zal hebben. We adviseren om de microneedling behandelingen altijd in kuurverband af te nemen.

€75 per behandeling