Afspraak maken

Tijdelijke actie: proefbehandeling buik én benen nu voor €139,- !

Wil jij ook af van dat vetlaagje op je buik, of ben jij helemaal klaar met de cellulite op je benen? Pak dit nu veilig en gemakkelijk aan met de buik en benen Contrast Cryolipolyse en krijg een stevigere huid! Maak gebruik van deze tijdelijke actie en boek jouw proefbehandeling voor €97,- ! Ga jij hiernaar door met een kuur van 6 behandelingen? Dan betaal je tijdelijk €850,-!.  

Contrast-cryolipolyse is een lichaamsbehandeling waarbij we gebruik maken van de eeuwenoude wisselbaden (warm/koud), die het lichaam stimuleert tot het aanmaken van lichaamseigen hormonen, die vervolgens het vet aanzetten tot verbranding en de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afremmen. Veel vrouwen en mannen hebben dit witte vet, dat zeer hardnekkig is en moeilijk is te verwijderen met sporten of een dieet. Met deze behandeling kan het hardnekkige witte vet omgezet worden in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden. Een bijkomend voordeel van de behandeling is dat de huid steviger en strakker wordt. Voor de benen werken we met zachte beenwraps die de bloeddoorstroming bevorderen en zorgen voor een strakkere huid. 

Liever eerst een van onze specialisten telefonisch spreken? Bel gerust even naar 0486-436011. Of claim de tijdelijke actie vandaag nog en boek hieronder jouw eerste afspraak in!

Let op: deze actie loopt van 1 maart t/m 30 april.

Boek hieronder uw afspraak in Grave.