Afspraak maken

Is jouw figuur veranderd door de overgang? Of vind je het lastig om consequent te trainen door gevoelige blessures?

Dan is sporten in onze TFM Sportcabines de oplossing voor jou!

Bewegen is voor iedereen en dat vinden we belangrijk! Daarom gaat Mooi4me de TFM cabines verder professionaliseren. In samenwerking met MooiFit hebben we onze huidige twee cabines met nog eens twee cabines uitgebreid. Daar hadden we natuurlijk meer ruimte voor nodig dus daarom is het sporten tegenwoordig bij ons om de hoek.

De nieuwe locatie is gelegen op de Maasstraat 23. In samenwerking met MooiFit krijgt u hier persoonlijke begeleiding van sportcoach Femke Sewalt. 

Natuurlijk is en blijft het mogelijk om het sporten in de TFM cabine te combineren met contrast-cryobehandelingen, bodyshape behandelingen of voedingsbegeleiding. Om maximaal resultaat te behalen helpen de specialisten van Mooi4me u graag in het adviseren in de juiste behandelingen.

Ga naar de website van MooiFit

 

Wat doen de TFM sportcabines?

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op het doen van oefeningen in een snel tempo in de door infrarood verwarmde powerfit cabine. De combinatie van de oefeningen en de infrarood verwarming zorgen voor een strakker figuur. We hebben verschillende oefenprogramma's voor jouw gewenste probleemzone, bijvoorbeeld de buik, benen of billen.  Wil je weten of trainen in de TFM Sportcabine iets voor jou is? Ervaar het tijdens een gratis, vrijblijvende proeftraining!

Boek direct

Boek hieronder direct jouw afspraak of klik hier:

 

Ervaringen van onze klanten

Lucy den Brok

Na een operatie had ik fysieke problemen. Ik ben op zoek gegaan naar een manier van bewegen, welke ik onbelast en op eigen tempo kan uitvoeren. Ik kwam bij Mooi4me terecht. Na de enthousiaste en deskundige intake met Els hebben we samen een stappenplan opgesteld.. De begeleiding van Els en haar collega's gedurende de maanden heb ik als erg prettig en ontspannen ervaren. Zij houden in de gaten of de oefeningen correct worden uitgevoerd en stimuleren je als je een dipje hebt en het even niet zit zitten. Ondanks dat ik weinig last heb van overgewicht wilde ik tevens ''bepaalde zones'' aanpakken. Het maandelijkse “weegmoment “ is voor mij de stok achter de deur! Ik sport inmiddels mijn tweede seizoen in de TMF cabine en ben blij met het behaalde resultaat. Mijn klachten zijn verminderd en voel me energieker!

Iris Hendriks

Een half jaar geleden ben ik begonnen met sporten in de TFM cabines. Door mijn liesblessure kon ik vrijwel geen teamsport meer doen, maar vond ik het wel belangrijk om in beweging te blijven. Daarnaast wilde ik ook beter in vorm komen. Het programma bouwt zich mooi op. Je begint rustig aan, maar na 5 weken is het zeer intens. Je merkt na één week al resultaat en dit blijft eigenlijk iedere week zo doorgaan. Ook is de begeleiding top. Van tevoren krijg je uitgelegd wat je vandaag mag gaan doen en bij vragen kun je ze altijd stellen, iedereen is erg vriendelijk. Ik zou het sporten in de TFM cabines daarom ook aan iedereen aanraden.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

10 keer trainen in TFM Sportcabines €150,00
20 keer trainen in TFM Sportcabines €249,00
40 keer trainen in TFM sportcabines €440,00
Abonnement (1 keer per week) €49,00
Abonnement (2 keer per week) €69,00

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Kan iedereen trainen met de TFM methode?

Ja,  de trainingsprogramma’s zijn er in verschillende levels en geschikt voor jong en oud. Bij Mooi4me trainen vrouwen tussen de 20 en je 70 jaar. De trainingsprogramma's worden afgestemd op jouw gewicht, conditie, gezondheid, leeftijd en persoonlijke wensen. Alle oefeningen gebeuren liggend, dus is er een minimale belasting op de gewrichten.

Wat voor kleren moet ik aan in de TFM Sportcabine?

Je kunt het beste meenemen: lange of driekwart sportbroek, T-shirt, handdoekje en een flesje water of een bidon.

Waarvoor is de TFM behandeling geschikt?

Deze behandeling is vooral geschikt voor personen die hun figuur willen corrigeren door middel van sport. Verder verbeter je met deze behandeling je conditie, je stofwisseling en bloeddruk. Vind je het niet fijn om in een drukke sportschool te trainen? Of heb je last van gewrichtsklachten? Dan is deze behandeling ook geschikt voor jou!

Is de TFM methode ook geschikt voor mannen?

Ja, ook mannen zouden hier zeer goed in mee kunnen trainen. Met name buiktrainingen.

Wat gebeurt er als ik een TFM kuur heb afgerond?

Veel mensen willen hun behaalde resultaat vasthouden. Daarom is het mogelijk om na een TFM kuur met een maandabonnement te gaan trainen. Daarin bieden wij 2 mogelijkheden: 1x per week trainen of onbeperkt trainen.

Wanneer kan ik komen trainen in de TFM Sportcabines?

Wij zijn 6 dagen in de week geopend, inclusief 2 avonden. We kunnen dus altijd wel een tijd vinden waarop jij kan komen trainen.

Mag ik ook meteen met een TFM abonnement beginnen?

Nee, dit kan alleen als je al een TFM kuur bij ons hebt gevolgd.