Afspraak maken

Wil jij ook een glans van binnenuit?

Boost de natuurlijke aanmaak van collageen door je lichaam en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid.

Wil jij ook je huid verwennen met schoonheid en voeding van binnenuit? Ontdek jouw glans met een collageen booster. Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat kan resulteren in fijne lijntjes en minder elasticiteit. De Collagen Elixir™ boost jouw collageenproductie door de verrijking met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen. Ontdek je glans en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid door de ondersteuning van de natuurlijke aanmaak van collageen door je lichaam. De stralende biotine en zink is een fantastische boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels. 

 

Collageen Celiogenix

De Collagen Celiogenix is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Neem elke dag een slokje Collagen Celiogenix en zie na 30 dagen resultaat. Meer dan 90% van de gebruikers vindt dat de hydratatie van de huid verbetert, de huid meer straalt en dat de huid gezonder aanvoelt.

 

Prijzen

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Waarom heb ik Collageen Elixir nodig?

Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons kan resulteren in fijne lijntjes en minder elasticiteit. Dat is waar Collageen Elixir om de hoek komt kijken: de nieuwste stap in jouw schoonheidsritueel. Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. 

Waar komt marine-collageen vandaan?

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Voor wie is Collageen Elixer geschikt?

De Collageen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. De ingrediënten van Collageen Elixir zijn op basis van voedingsmiddelen die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, maar wij raden altijd aan om de arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Let op! Collageen Elixer is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

 

Hoeveel moet ik per dag nemen?

Wij raden aan elke dag één dosis Collageen Elixir te nemen. Als je elke dag een volledige dosis Collageen Elixir neemt, zul je hiervan blijven profiteren.