Afspraak maken

Tijdelijke actie buik Contrast Cryolipolyse: 6 behandelingen nu voor €599,- !

Wil jij ook af van dat vetlaagje op je buik, maar heeft alles wat je hebt gedaan niet geholpen? Pak nu veilig en gemakkelijk dit vetlaagje aan met de buik Contrast Cryolipolyse en krijg een stevigere huid! Maak gebruik van deze tijdelijke actie en boek 6 behandelingen voor €599,- in plaats van €650,- !

Contrast-cryolipolyse is een lichaamsbehandeling waarbij we gebruik maken van de eeuwenoude wisselbaden (warm/koud), die het lichaam stimuleert tot het aanmaken van lichaamseigen hormonen, die vervolgens het vet aanzetten tot verbranding en de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afremmen. Veel vrouwen en mannen hebben dit witte vet, dat zeer hardnekkig is en moeilijk is te verwijderen met sporten of een dieet. Met deze behandeling kan het hardnekkige witte vet omgezet worden in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden. Een bijkomend voordeel van de behandeling is dat de huid steviger en strakker wordt.

Liever eerst een van onze specialisten telefonisch spreken? Bel gerust even naar 0486-436011. Of claim de tijdelijke actie vandaag nog en boek hieronder jouw eerste afspraak in!

Let op: deze actie loopt t/m juni

Boek hieronder uw afspraak in Wijchen, een afspraak boeken in Grave klik dan hier.