Afspraak maken

Een moment voor jezelf!

Leven met en na kanker.

In Nederland krijgen ongeveer 115.000 mensen per jaar een vorm van kanker. Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving met deze ziekte. Daarom zijn wij ons gaan verdiepen en specialiseren in het behandelen van mensen met kanker of na het ziekteproces. Bij Mooi4me kunnen we jou advies geven over de juiste huidverzorging , afgestemd op de huidconditie. Ook kan een massage een moment van ontspanning geven tijdens de ziekteperiode.

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Huidanalyse

De huid kan de afgelopen periode erg verandert zijn door eventuele behandelingen of door de ziekte zelf. Daarom bekijken wij voordat we gaan behandelen altijd eerst uitgebreid naar de huid. Ook als we een massage gaan doen, zullen eerst belangrijke vragen worden gesteld om een beter behandelplan te kunnen maken. Op deze manier kunnen we voor iedereen een persoonlijke behandeling geven. 

 

 

De behandeling

Welke behandeling we precies gaan uitvoeren, zullen we samen gaan beslissen. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren, denk aan je energie level, huid conditie en eventuele lopende behandelingen. 

We zullen verschillende behandelingen kunnen doen, zoals gezichtsbehandelingen om je huid weer lekker te voeden of een massage om weer heerlijk tot rust te komen. 

De Producten

Diego dalla Palma is het merk wat wij gebruiken tijdens deze behandeling. Waarom wij dit merk gebruiken is omdat hier een speciale lijn is uitgebracht. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die aangetast is door eerdere of huidige kankerbehandelingen. Diego dalla Palma is een merk dat werkt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. 

 

Effecten van de producten:

  • - Hydrateert en voedt de extreme droge huid en huid met xerose. 
  • - Vermindert het gevoel van ongemak en jeuk
  • - Verzacht roodheid
  • - Vermindert oxidatieve stress en versnelde verouderingsprocessen
  • - Beschermt tegen zonlicht

 

* Dermatologisch getest op kankerpatiënten

Prijzen

De behandeling

75 minuten

Deze heerlijke ontspannende behandeling wordt speciaal samengesteld voor de aangetaste huid. De huid die het echt nodig heeft! We gebruiken daarvoor de beste prodcuten van Diego dalla Palma, dit merk heeft een lijn speciaal ontwikkeld voor de huid die aangetast is door eerdere of huidige kankerbehandelingen. Wat we precies gaan doen tijdens de behandeling bepalen we tijdens de intake. Dit kan een ontspannende massage worden of een heerlijke gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering.

Wil je eerst wat meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Vanaf €65,- ( dit ligt eraan welke behandeling we uitvoeren, dus de prijs wordt voorafgaand bepaald  ) 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda