Afspraak maken

Weer fit in je vel met de after pregnancy treatment

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten na je zwangerschap? Boek nu onze speciale after pregnant kuur en krijg je oude figuur en stralende huid weer terug!

Je buik is verslapt en de huid is rimpelig, vaak heb je ook nog straie. Wil je hier wat aan doen? Boek dan onze speciale after pregnancy treatment.

Wat houdt de behandeling in?

We maken een combinatie van LPG behandelingen met Contrast-cryobehandelingen. Met LPG endermologie behandelingen gaan wij de vetten losmaken en de buik remodelleren en verstevigen. Met deze endermologie kunnen wij de huid en het onderliggende weefsel behandelen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, afvoer van het lymfevocht verbeterd en verhard weefsel wordt zachter.
De Contrast-cryo behandeling zorgt voor een vetverbranding op de buik en verstrakking. Deze behandeling is een wisselbadentherapie (warm/koud) waarbij we het lichaam stimuleren tot het aanmaken van lichaamseigen hormonen, die het vet aanpakken.

In totaal zullen we in 8 weken, 8 behandelingen LPG en 8 behandelingen contrast-cryo gaan doen om het gewenste resultaat te bereiken.

Kom kennismaken en plan vandaag nog jouw gratis intake! Liever eerst een van onze specialisten spreken? Bel gerust even naar 0486-436011.