Afspraak maken

Wil jij jouw lichaam shapen?

Kies voor een intensieve aanpak tegen lokaal vetweefsel, cellulite of vochtophopingen!

Werk jij bij het CWZ en wil je jouw kerstcadeaubonnen bij ons besteden? Dit is mogelijk voor een Ultra Body Shape behandeling. Dit is te vergelijken met een proefbehandeling. Het is vooral bedoeld om kennis te maken met deze manier van body shaping. Heb jij last van overtollig vet op je buik of heupen? Of erger je je aan de bulten of putjes op je dijbenen? Lijkt het naarmate je ouder wordt alleen maar erger te worden? Dit zijn veelvoorkomende problemen die wij horen van vrouwen die bij ons komen (zowel jong als oud). Of van mannen die last hebben van een buikje of slappe spieren rondom borst of taille. Vaak heeft dit grote invloed op het zelfvertrouwen, het dragen van kleding of het onderhouden van sociale contacten. Met de Ultra Body Shape behandeling helpen we jou met shapen van jouw lichaam, het verminderen van vetophopingen of het aanpakken van cellulite. Voel je weer zelfverzekerd! Plan nu online jouw afspraak bij ons filiaal in Grave.

 

De behandeling

Met de Ultra Body Shape behandeling pakken we doeltreffend meerdere probeemzones tegelijk aan zoals een klein buikje, cellulite, huidverslapping, vochtophopingen op dijbenen of love handles. Tijdens de behandeling maken we gebruik van meerder technieken, namelijk Ultrasound-, elektrolipolyse- en lymfedrainagetechnieken. Deze combinatie is uniek en daarmee kunnen we verschillende problemen zoals lokaal vetweefsel, cellulite of vochthopingen effectief aanpakken. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed. De spierstimulatie zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Door de combinatie van deze technieken is het een unieke methode om jouw lokaal vetweefsel, cellulite en vochtophopingen aan te maken. Hierdoor bereik je met deze behandeling omvangafname, figuurcorrectie en vermindering 

Prijzen

CWZ Ultra Body Shape

De CWZ Ultra Body Shape behandeling kan je boeken bij inlevering van twee CWZ cadeaubonnen t.w.v. €17,50 per stuk. Via deze weg krijg je deze afslankbehandeling / huidverbeterende behandeling dus geheel cadeau. De behandeling kost normaal €49,- dus voor alle CWZ medewerkers nog wat extra korting. Wil jij 1 bon gebruiken, is dat natuurlijk ook mogelijk, dan wordt het restant in rekening gebracht.

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Hoe kan ik deze CWZ behandeling inplannen?

De CWZ Ultra body Shape kan online via onze website ingepland worden. Afspraak maken Grave | Mooi4me. Je kunt dan deze behadneling aanklikken en je krijgt precies te zien wanneer dit nog mogelijk is. 

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt 55 minuten.

Kan ik ook 1 cadeaubon inleveren?

Ja je kunt ook 1 van de 2 cadeaubonnen inleveren. Het restante bedrag kan dan contant of via pin nog afgerekend worden. 

Werkt de Ultra Body Shape behandeling echt?

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd.  Onze behandelingen zijn bewezen succesvol. Echter benadrukken wij dat de behandelingen een gezonde levensstijl en gebalanceerd voedingspatroon niet vervangt. Daarom worden onze behandelingen vaak in combinatie met voedingsadvies gegeven. Wanneer dit wenselijk is, kan je iedere week gewogen worden op een impedantie weegschaal. Hiermee meten we jouw vetmassa, spiermassa en vochtmassa.

Hoe weet ik of een Ultra Body Shape behandeling geschikt is voor mij?

We hebben binnen ons instituut meerdere behandelingen en apparatuur om probleemzones aan te pakken. Tijdens een gratis intake bespreken we alle opties met jou en beslissen we welke het beste bij jou past.

Hoeveel Ultra Body Shape behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen worden Ultra Body Shape behandelingen in een kuurverband van 6/8/10 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat meestal na 4 behandelingen zichtbaar.

Is de Ultra Body Shape behandeling pijnlijk?

De Ultra Body Shape behandeling is niet pijnlijk. Je voelt wel heel goed dat je spieren samentrekken en dat er een spiertraining op intensieve wijze plaatsvindt.