Afspraak maken

Tijdelijke actie!

Proefbehandeling voor €25,-

Meer info

Pak nu vrijwel pijnloos deze problemen aan met LPG endermologie!

Wilt u af van uw verslapte huid, cellulite of vetrandje, omdat het maar niet weggaat met sporten?

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die uitgevoerd wordt met het LPG-apparaat. Het is een vrijwel pijnloze methode die zowel de huid als het onderhuids bindweefsel behandelt. Door deze behandeling wordt de doorbloeding van de huid bevorderd, de afvoer van lymfevocht en vetcellen gestimuleerd en verhard (litteken)weefsel verzacht.

 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

Intake

Voordat we aan de behandelingen beginnen, nodigen wij je uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin stellen we het doel van de behandelingen vast en bepalen we welk probleem/problemen we gaan aanpakken. Dit kan zijn;

  • Cellulite
  • Vastzittende vetophopingen
  • Huidverslapping
  • Volumeafname
  • Figuurcorrectie
  • Lipoedeem
  • Voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie
  • Littekens

 

Behandeling

Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte huid en het onderhuids bindweefsel zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen. De bloed- en lymfecirculatie worden gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken met als gevolg een gladdere, stevigere en gezondere huid.
De ervaring heeft geleerd dat men in totaal gemiddeld tussen de 15-25 behandelingen nodig heeft. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie, de problematiek en jouw doelen. Na 8-10 behandelingen begin je meestal resultaat te zien!
Er wordt begonnen met twee behandelingen per week. Na 3 weken wordt de behandeling afgebouwd naar 1x per week. Daarna zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand voldoende zijn om het resultaat te behouden. Voor de eerste zes behandelingen is het niet wenselijk dat de serie van twee behandelingen per week onderbroken wordt.

 

Vastzittende vetophopingen

Als vetvermindering en volumeverlies het doel zijn van de behandeling, adviseren wij om een kuur van minimaal 10 tot 25 behandelingen endermologie. Deze combineren wij, indien nodig, met een Kuur Momentum. Deze kuur bestaat uit ampullen Carnitrin, die je 24 dagen lang eenmaal daags inneemt. De ampullen spreken (inactieve) vetten aan,  terwijl je spiermassa met rust wordt gelaten. Daarnaast ondersteunt Carnitrin® de stofwisseling en ervaar je minder honger. Momentum is een succesvol Lifestyle programma dat bestaat uit 3 fases, een dieetfase, een stabilisatiefase en de levensfase. Dit programma werkt niet met vervangers, maar met gezonde voeding. Je ontvangt weekmenu’s, boodschappenlijst en een handig dieetoverzicht. Bovendien krijg je natuurlijk de begeleiding bij ons.
 
Direct na de behandeling is het belangrijk veel water te drinken, minimaal twee liter. Daarnaast is het aan te bevelen om ook op andere dagen ongeveer twee liter water per dag te drinken.
Tijdens de behandelperiode is een evenwichtige voeding van belang. Laat suikers in de voeding achterwege om de opslag van vetten te beperken.
 
Het is verder goed mogelijk dat we deze behandeling combineren met een Contrast-cryobehandeling om tot een goede vetreductie en verstrakking te komen. 

Huidverslapping of Oedeem

Als huidverslapping of oedeem  het doel van de behandeling is, adviseren wij  een kuur van minimaal 10 tot 25 behandelingen endermologie. Er wordt begonnen met twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, wordt de behandeling afgebouwd en zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand voldoende zijn om het resultaat te behouden. Voor de eerste tien behandelingen is het niet wenselijk dat de serie van twee behandelingen per week onderbroken wordt.
Deze behandeling kunnen we ondersteunen met een crème Redulastique.

 

Apparatuur

Met meer dan 35 jaar ervaring is LPG® wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulering. Afkomstig uit Frankrijk ontwikkelt LPG gepatenteerde innovatieve technologie voor de medische, paramedische, cosmetische en sport branche. De apparatuur van LPG werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met vibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring.

 

Prijzen

Prijzen van onze behandeling

Prijs per behandeling:

Losse behandeling 30 minuten €75,00
Losse behandeling 40 minuten €85,00
Kuur 10 x 30 minuten behandeling €700,00
Kuur 20 x 30 minuten behandeling €1250,00
Behandelpakje €25,00
Kuur momentum €195,00

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda