Massagebehandelingen zoals ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage bij Mooi4me in Grave

Massagebehandelingen

Overzicht van de massagebehandelingen

Duomassage

Bij de duomassage kunt u met uw partner of met bijvoorbeeld een vriendin tegelijkertijd een massage ondergaan. De duomassages zijn ter ontspanning en duren 45 minuten. Hierbij worden de achterkant van de benen, de rug en de schouders gemasseerd. Of er kan eventueel een rugscrub en rugmassage worden uitgevoerd.

 

60 minuten     
€ 45,00 per persoon    

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler en het lichaam wordt beter doorbloed en de stofwisseling verbetert.

 

30 minuten  60 minuten  90 minuten
€ 35,00 € 50,00 € 69,00

Hotstonemassage
Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Een hotstonemassage draagt bij aan:

  • ontspanning
  • stressvermindering
  • betere doorbloeding
  • ontspanning van stijve spieren
  • hotstonemassage is bovenal een weldaad om van te genieten!

 

30 minuten  60 minuten   
€ 35,00   € 59,00  

 

Scrubmassage
Een behandeling die zowel ontspannend als verzorgend is en zorgt voor een zachte, soepele en gezonde huid. Door middel van warme compressen worden de poriën geopend. Daarna wordt de huid gescrubd, waardoor deze wordt gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd. Hierna volgt een ontspannende massage met heerlijk geurende massageolie.

 

30 minuten  60 minuten   
€ 25,00   € 42,50  

 

Impressie

Een massagebehandeling bij Mooi4me. Masseren bij Mooi4me in Grave. Massagebehandeling bij Mooi4me. Massage bij Mooi4me.