Afspraak maken

Wil jij genieten van een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling?

Laat jezelf en jouw huid verwennen!

Werk jij bij het CWZ en wil je jouw kerstcadeaubonnen bij ons besteden? Dit is mogelijk voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Wij hebben speciaal een CWZ gezichtsbehandeling samengesteld. Waarbij de huid wordt gereinigd, een milde peeling wordt aangebracht, een verzorgend masker, die de huid kalmeert en herstelt en we sluiten af met een heerlijke dagverzorging. Plan nu online jouw afspraak bij ons filiaal in Grave.

 

De behandeling

Schoonheidsbehandelingen binnen ons instituut zijn altijd uniek: afhankelijk van de conditie van jouw huid en afgestemd op jouw wensen. Zo werken we samen naar het resultaat dat past bij jouw doel. We werken enkel met kwalitatieve huidproducten, zoals Maria Galland en Cosmedix. Welke behandelingen en producten we toepassen, wordt afgestemd op jouw huid, jouw doel en met onze expertise bepalen we samen het behandelplan.  Daarnaast kan jouw schoonheidsbehandeling aangevuld worden met een deelbehandeling, epileren, harsen of verven. Bij de CWZ gezichtsbehandeling zit een goede reiniging, peeling, masker en dagverzorging. Hierbij gebruiken we natuurlijke producten die werken op huidverbetering. Wil je wat extra's toevoegen aan deze behandeling, geef dit dan aan bij het boeken van de behandeling en er komt een kleine meerprijs bij. 

Prijzen

CWZ Gezichtsbehandeling

45 minuten

De CWZ gezichtsbehandeling kan je boeken bij inlevering van twee CWZ cadeaubonnen t.w.v. €17,50 per stuk. Via deze weg krijg je deze heerlijke, huidverzorgende behandeling dus geheel cadeau. Wil je een aangepaste behandeling? Geef dit dan even aan, bij het inplannen van de afspraak en dan zal de behandeling aangepast worden en een meerprijs verrekend worden. De behandeling kost normaal €35,-

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Kan ik ook 1 cadeaubon inleveren?

Ja je kunt ook 1 van de 2 cadeaubonnen inleveren. Het restante bedrag kan dan contant of via pin nog afgerekend worden. 

Hoe kan ik deze behandeling inplannen?

De CWZ gezichtsbehandeling kan online via onze website ingepland worden. Afspraak maken Grave | Mooi4me. Je kunt dan deze gezichtsbehandeling aanklikken en je krijgt precies te zien wanneer dit nog mogelijk is. 

Is het mogelijk om epileren, harsen bovenlip/kin of verven wimpers/wenkbrauwen toe te voegen aan de behandeling?

Ja, dit is zeker mogelijk. Geef dit even aan bij het inplannen van de afspraak. Na de behandeling zal er dan een kleine meerprijs toegevoegd worden voor een van deze handelingen.