Afspraak maken

Is jouw figuur veranderd door de overgang? Of vind je het lastig om te consequent te trainen door gevoelige blessures?

Dan is sporten in onze TFM Sportcabines de oplossing voor jou!

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op het doen van oefeningen in een snel tempo in de door infrarood verwarmde powerfit cabine. Het resultaat is een strakker figuur. We hebben verschillende oefenprogramma's voor jouw gewenste probleemzone, bijvoorbeeld de buik, benen of billen. Wil je weten of trainen in de TFM Sportcabine iets voor jou is? Ervaar het tijdens een gratis proeftraining!

Intakegesprek

Voordat je kan starten met de TFM behandelingen nodigen wij je uit voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij je persoonlijke wensen en doelen, maken we een figuur- en weeganalyse en kijken we naar je huid- en weefseltype. Op basis van je conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een individueel behandelplan met je op. Na dit gesprek is het ook mogelijk om een proeftraining te doen. 

De behandeling

Voordat je met de behandeling start wordt je lichaamsgewicht en lichaamsomvang gemeten.  Op basis van deze gegevens en een persoonlijk gesprek wordt vastgesteld wat voor jou het beste voedings- en trainingsprogramma is. Na 10 trainingen volgt er opnieuw een lichaamsomvang meting. Aan de hand hiervan wordt weer een volgend voedings- en trainingsprogramma vastgesteld. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd progressie blijft behalen!

Tijdens de het trainen voer je actief oefeningen uit in TFM Sportcabine. In de cabine ligt een iPad waarop het programma en de oefeningen staan. De oefeningen zijn niet zwaar en zijn afgestemd op jouw lichamelijke conditie. Indien gewenst kunnen we de oefeningen verzwaren met gewichtjes. De oefeningen worden veelal liggend of zittend uitgevoerd. Hierdoor wordt jouw rug en jouw gewrichten ontzien van zware druk. Dit in combinatie met de warme infraroodstraling maakt het sporten in de TFM Sportcabines ideaal voor blessuregevoelige personen of personen met gewrichtsklachten. Ook voor personen die zich niet op hun gemak voelen in een drukke sportschool is het trainen in onze TFM Sportcabines een rustige en vertrouwde manier om aan jouw lichaam en kracht te werken. 

Om het mooiste resultaat te behalen, wordt de TFM behandeling als een kuur aangeboden. De kuur bestaat uit 10, 20 of  40 trainingen. Voor een goed resultaat is het noodzakelijk dat je 2 keer per week komt trainen. Elke training duurt 30 minuten en wordt op afspraak ingepland.

TFM Sportcabines

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en voedingsleer. Bij deze behandelingen worden doelgerichte (figuurcorrectie) en medisch verantwoorde oefenprogramma's, gecombineerd met voedingsadvies en begeleiding. Het programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren en voorkomt daarmee spierpijn. De doorbloeding wordt gestimuleerd en hierdoor wordt de afbraak van vetreservers geactiveerd. Het is een zeer geschikte methode om verslapte huid weer in shape te krijgen. Bovendien wordt tijdens de training de rug en de gewrichten ontzien, doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Dit in combinatie met de warmte van de cabine zorgt ervoor dat de TFM methode ook zeer geschikt is voor personen met allerlei gewrichtsklachten, zoals bijv. fibromyalgie, reumatische klachten en knie- of rugklachten.

Ervaringen van onze klanten

Lucy den Brok

Na een operatie had ik fysieke problemen. Ik ben op zoek gegaan naar een manier van bewegen, welke ik onbelast en op eigen tempo kan uitvoeren. Ik kwam bij Mooi4me terecht. Na de enthousiaste en deskundige intake met Els hebben we samen een stappenplan opgesteld.. De begeleiding van Els en haar collega's gedurende de maanden heb ik als erg prettig en ontspannen ervaren. Zij houden in de gaten of de oefeningen correct worden uitgevoerd en stimuleren je als je een dipje hebt en het even niet zit zitten. Ondanks dat ik weinig last heb van overgewicht wilde ik tevens ''bepaalde zones'' aanpakken. Het maandelijkse “weegmoment “ is voor mij de stok achter de deur! Ik sport inmiddels mijn tweede seizoen in de TMF cabine en ben blij met het behaalde resultaat. Mijn klachten zijn verminderd en voel me energieker!

Iris Hendriks

Een half jaar geleden ben ik begonnen met sporten in de TFM cabines. Door mijn liesblessure kon ik vrijwel geen teamsport meer doen, maar vond ik het wel belangrijk om in beweging te blijven. Daarnaast wilde ik ook beter in vorm komen. Het programma bouwt zich mooi op. Je begint rustig aan, maar na 5 weken is het zeer intens. Je merkt na één week al resultaat en dit blijft eigenlijk iedere week zo doorgaan. Ook is de begeleiding top. Van tevoren krijg je uitgelegd wat je vandaag mag gaan doen en bij vragen kun je ze altijd stellen, iedereen is erg vriendelijk. Ik zou het sporten in de TFM cabines daarom ook aan iedereen aanraden.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

10 keer trainen in TFM Sportcabines €150,00
20 keer trainen in TFM Sportcabines €249,00
40 keer trainen in TFM sportcabines €440,00
Abonnement (1 keer per week) €39,00
Abonnement (onbeperkt trainen) €59,00

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Kan iedereen trainen met de TFM methode?

Ja,  de trainingsprogramma’s zijn er in verschillende levels en geschikt voor jong en oud. Bij Mooi4me trainen vrouwen tussen de 20 en je 70 jaar. De trainingsprogramma's worden afgestemd op jouw gewicht, conditie, gezondheid, leeftijd en persoonlijke wensen. Alle oefeningen gebeuren liggend, dus is er een minimale belasting op de gewrichten.

Wat voor kleren moet ik aan in de TFM Sportcabine?

Je kunt het beste meenemen: lange of driekwart sportbroek, T-shirt, handdoekje en een flesje water of een bidon.

Waarvoor is de TFM behandeling geschikt?

Deze behandeling is vooral geschikt voor personen die hun figuur willen corrigeren door middel van sport. Verder verbeter je met deze behandeling je conditie, je stofwisseling en bloeddruk. Vind je het niet fijn om in een drukke sportschool te trainen? Of heb je last van gewrichtsklachten? Dan is deze behandeling ook geschikt voor jou!

Is de TFM methode ook geschikt voor mannen?

Ja, ook mannen zouden hier zeer goed in mee kunnen trainen. Met name buiktrainingen.

Wanneer kan ik komen trainen in de TFM Sportcabines?

Wij zijn 6 dagen in de week geopend, inclusief 2 avonden. We kunnen dus altijd wel een tijd vinden waarop jij kan komen trainen.

Wat gebeurt er als ik een TFM kuur heb afgerond?

Veel mensen willen hun behaalde resultaat vasthouden. Daarom is het mogelijk om na een TFM kuur met een maandabonnement te gaan trainen. Daarin bieden wij 2 mogelijkheden: 1x per week trainen of onbeperkt trainen.

Mag ik ook meteen met een TFM abonnement beginnen?

Nee, dit kan alleen als je al een TFM kuur bij ons hebt gevolgd.