Afspraak maken

Wil jij altijd mooie nagels en verzorgde handen of voeten?

Onze nagelstylisten laten jouw handen en voeten stralen!

Gellak is nagellak die de natuurlijke nagels versterkt. Het zorgt voor een mooie verzorgde nagel met een kleur naar wens. Gellak blijft gemiddeld 3 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de plek. Het verhard en versterkt de nagel, waardoor deze minder snel scheurt of breekt. Door de berschermende coat behoudt het zijn kleur, is het krasvrij en geeft het daarnaast een mooie glans aan de nagels. Het bespaart een hoop tijd, omdat je niet iedere keer opnieuw jouw nagels hoeft te lakken! 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave.

 

De behandeling

Binnen ons instituut werken wij met het merk Pink Gellac. Dit is een merk dat door heel Nederland en België wordt gebruikt als salonkwaliteit gel nagellak. Tijdens de behandeling wordt gellak aangebracht op de nagel en daarna opgedroogd met een speciale LED lamp. Met deze speciale lamp droogt de nagellak heel snel. Dit voorkomt het bekende 'wapperen'. We maken gebruik van extra verstevigende coat waardoor de nagel niet scheurt, niet afbreekt en een mooie uitstraling geeft. 

Gellak op je nagels zorgt voor een mooie verzorgde nagel met kleur naar wens. We hebben een breed aanbod aan kleuren gellak. De kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie. Gellak kan aangebracht worden op de handnagels en/of teennagels. Het resultaat op de teennagels is wel 6 tot 8 weken zichtbaar. Ideaal voor de zomer!

Binnen ons instituut worden meerdere diensten aangeboden, waardoor een gellak behandeling goed kan combineren met een van onze andere behandelingen. Bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling, bezoek aan de zonnebank of een ontspanningsmassage.

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Gellak handen €29,00
Gellak voeten €29,00
Gellak combi handen en voeten €52,50
Cosmetische voetverzorging €27,50
Cosmetische voetverzorging incl. gellak €39,95

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Hoe lang blijft gellak zitten?

Gellak blijft gemiddel minimaal 14 dagen zitten.

Doen jullie ook nagelverlenging?

Nee, wij plaatsen alleen gellak op de huidige nagels. Hierdoor wordt de nagel verstevigd met een kleur naar wens. 

Kan ik gellak er zelf afhalen?

Je kan het beste gellak laten verwijderen in de salon. Dit voorkomt dat jij schade aanbrengt aan je nagels. Indien gewenst kan je dan ook direct een nieuwe kleur gellak laten zetten.