Afspraak maken

Word jij onzeker van vetophopingen op jouw dijbenen, taille of buik?

Behaal eindelijk het gewenste resultaat met cavitatie!

Iedereen kent het wel. Je sport en dieet, maar dat vervelende randje bij je buik gaat maar niet weg. Ook ontstaan er naarmate je ouder wordt steeds meer vetophopingen en overtollig vet op je taille, buik, billen en benen. Wat je ook probeert, er gebeurt niks. Onze behandelingen zijn juist op dit probleem gericht. We kennen binnen ons instituut meerdere behandelingen en apparatuur om overtollig vet op ongewenste plekken te bewerken. Één van deze methodes is de cavitatie behandeling. Wil je weten of deze behandeling effectief is voor jou? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met jou door! 

Wij bieden deze behandeling aan in Grave

 

 

Cavitatie behandeling

Bij een cavitatie behandeling worden door middel van een ultrasound apparaat laag frequente geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Het richt zich op specifieke delen van het lichaam, ook wel behandelzone genoemd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping op de behandelzone in beweging komt. De werking van het apparaat vormt een lichte zuigkracht op de huid. Dit proces verwarmt en vibreert de laag vetcellen onder het huidoppervlak. De druk van het apparaat veroorzaakt uiteindelijk dat de vetcellen vloeibaar worden en hun inhoud afgeven in de bloedbaan. De vrije vetzuren in het bloed worden afgebroken tot energie of verlaten het lichaam via de urine, ademhaling of zweten. Cavitatie is een zeer effectieve behandeling wanneer het wordt toegepast op lokale gebieden waar zich veel vet bevindt, bijvoorbeeld op een buikzone of op vetophoping op dijbenen. Door de intensiviteit van het apparaat worden kleine behandelzones effectief aangepakt. Hierdoor bereik je nét dat laatste beetje gewenste resultaat dat met veel trainen niet lukt!

Prijzen

Prijzen van onze behandelingen

Prijs per behandeling:

Cavitatie  vanaf €60,00
   

 

Afspraak maken?

Een afspraak kan per telefoon of via onze online agenda

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

0486 - 43 60 11

Werkt een cavitatie behandeling echt?

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd.  Onze behandelingen zijn bewezen succesvol. Echter benadrukken wij dat de behandelingen een gezonde levensstijl en gebalanceerd voedingspatroon niet vervangt. Daarom worden onze behandelingen vaak in combinatie met voedingsadvies gegeven. Wanneer dit wenselijk is, kan je iedere week gewogen worden op een impedantie weegschaal. Hiermee meten we jouw vetmassa, spiermassa en vochtmassa.

Hoe weet ik of een cavitatie behandeling geschikt is voor mij?

We kennen binnen ons instituut meerdere behandelingen en apparatuur om overtollig vet op ongewenste plekken te bewerken. Een cavitatie behandeling is geschikt voor lokale en kleine behandelzones, bijvoorbeeld een buikrandje. Wil je bij de behandeling ook direct cellulite aanpakken? Dan past een Ultra Body Shape behandeling wellicht beter bij je. In een gratis intake bespreken we alle opties met jou!

Hoeveel cavitatie behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het probleem. Ook de leeftijd en de huidkwaliteit zijn heel belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen worden cavitatie behandelingen in een kuurverband van 6/8/10 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat meestal na 4 behandelingen zichtbaar.

Is een cavitatie behandeling pijnlijk?

Nee, een cavitatie behandeling is niet pijnlijk. De huid wordt met een infraroodlamp en gel behandeld en zal hierdoor alleen verwarmd worden. 

Hoe lang duurt een cavitatie behandeling?

Meestal worden cavitatie behandelingen 2x per week gedurende 20 minuten per zone uitgevoerd. Tussen elke behandeling moet minimaal 1 dag zitten, omdat het lichaam alle vrijgemaakte afvalstoffen moet kunnen afvoeren.

Wat gebeurt er als een cavitatie kuur is afgelopen?

Nadat je een kuur succesvol hebt afgerond, is het resultaat goed te behouden. We hebben verschillende combinaties en mogelijkheden om te zorgen dat jij je behaalde resultaat behoudt. Denk hierbij aan een combinatie van voedingsadvies, trainen in TFM Sportcabine of een behandeling met cavitatie. In een vervolggesprek bespreken we welke mogelijkheid het beste past bij jou. 

Is een cavitatie behandeling toegestaan als ik zwanger ben?

Nee, een cavitatie behandeling is niet toegestaan tijdens een zwangerschap.

Moet ik mij helemaal omkleden tijdens de behandeling?

Nee, alleen de behandelde zones moeten blootliggen. Vaak kun je je hemd, ondergoed of t-shirt aanhouden.