Schoonheidsspecialiste met behandelingen van Maria Galland bij Mooi4me in Grave

IPL Behandelingen

Over Simone Hachmang

Schoonheidsspecialiste Simone Hachmang.Ik heb ik mijn opleiding schoonheidsverzorging in 1997 gedaan. Daarnaast heb ik nog een jaar de VO opleiding gedaan. In 2005 heb ik bij Fontys hoge school mijn lesbevoegdheid gehaald. En in 2013 heb ik de basiskennis bij U consultancy gedaan.

 

Elk jaar doe ik bij Maria Galland trainingen om bij te blijven op mijn vakgebied.  Door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen blijf ik mijn kennis vergroten en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

 

In mijn salon werk ik  met het merk Maria Galland. Producten van Maria Galland kunt u ook bestellen in onze webshop.

 

Ik behandel personen uit onze eigen regio maar ook daarbuiten zoals: Beuningen, Oss, Malden, Nijmegen, Cuijk en Wijchen.

Elke behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid

Schoonheidsbehandelingen van Maria Galland.Mijn visie op huidverzorging is de klant staat centraal. Het allerbelangrijkste is luisteren naar je klant. Wat wil een klant. Welke behoeftes liggen er. Wil een klant een ontspanningsbehandeling of wil een klant een huidverbeterende behandeling. Communicatie in deze is erg belangrijk. Ik kan niet veranderen dat een huid ouder wordt maar ik kan er wel voor zorgen dat een huid in optimale conditie blijft..

 

Bij mij is uw huid in professionele handen. Kwaliteit en vakkundigheid staan bij Mooi4me voorop.

 

Bij een eerste bezoek maak ik een analyse van uw huid en overleg ik samen met u de meest geschikte behandelmethode. Ik stem de behandeling samen met u af op uw huid en uw wensen. Voor thuis krijgt u tips en adviezen mee zodat u zo lang mogelijk profijt heeft van mijn behandeling.


Ik ben aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie.

IPL om overbeharing en huidaandoeningen tegen te gaan

Intense pulsed light (IPL) wordt gebruikt om overbeharing en huidaandoeningen effectief te behandelen. Verschillende onderdelen in de huid absorberen licht van verschillende golflengtes. Het geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte, waarmee verschillende indicaties effectief te behandelen zijn. Lees verder...

Overzicht van de behandelingen van Maria Galland

Gezichtsbehandeling compleet

€ 72,50

De complete gezichtsbehandeling wordt aangepast aan jouw huidtype : Huidanalyse, reiniging, peeling, zuiverend masker, (indien gewenst) epileren van de wenkbrauwen, (indien gewenst) harsen bovenlip en kin, onzuiverheden verwijderen, serum, crememasker, oogmasker, massage hals/nek/decollete/gelaat, dagverzorging, advies voor thuisgebruik.

Soin Dermatologic

€ 80,00
75 minuten
Cadeau voor onze huid, een uitnodiging om weer opnieuw te ontdekken en weer verliefd op haar te worden. De behandeling bestaat uit een reiniging, fruitzuurpeeling, kalmerend masker, serum, oog-crème, luxe masker en is probleem gericht.

Soin Homme

€ 62,50
60 minuten
Een effectieve anti-aging behandeling die de mannenhuid energie en vitaliteit geeft. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een perfecte korte vakantie voor de huid.

Soin Masque Modelant

€ 80,00
ca. 90 minuten
SOIN MASQUE MODELANT, de behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en waarvan drie varianten zijn: intensief vochtherstellend, effectieve anti-aging verzorging en een regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk. De huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin Cocon

€ 77,50
ca. 90 minuten
Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Soin Thalasso

€ 77,50
ca. 75-90 minuten
Een echte power kuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon - een perfecte korte vakantie voor de huid!!

Soin Modelage

€ 77,50

Soin Mille Lumiere

€ 112,50
ca. 90 minuten
SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland.
Deze behandeling geeft u een weergaloze uitstraling. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid op het hoogste niveau met een zicht- en voelbaar ant-aging effect. Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

Masque Modelant Yeux

€ 22,50
ca. 30 minuten
De behandeling MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor een stralende blik. Verstevigende en liftende behandeling voor de gevoelige oogzone. De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verstevigd en glad gemaakt. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. Je merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd.

Acne behandeling

€55,00
ca. 60 minuten
Deze behandeling zorgt dat de huid diep gereinigd wordt. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen. Ook wordt een heerlijk ontspannen masker gegeven dat meteen verkoelt en verzacht. Tot slot een dagverzorging.

Microdermabrasie 

€80,00
Een intensieve peeling met een speciaal apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandellingen u ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Overzicht van de behandelingen van Arosha Facial

Per 1 januari 2019 biedt Mooi4me behandelingen aan van zowel Maria Galland als Arosha Facial.
Arosha facial is een Italiaans cosmeticamerk met eerste klas ingrediënten met als paradepaardje het bio cellulose masker. Dit bio cellulose masker heeft verschillende fysische eigenschappen die het materiaal uniek maakt.

 

  1. Geschikt voor langdurige hydratatie
  2. Superieur materiaal dat natuurlijke huidtextuur imiteert
  3. Hoge opname
  4. Milieuvriendelijk
  5. Dun maar sterk

 

Arosha facial is een technologie. We kennen hierbij vier behandelingen.
1 oxygenetic zuurstofbehandeling
De focus ligt op detox, zuurstof en diepe hydratatie

 

2. cellular lift
Focus ligt op lifting, versteviging, toning en elasticiteit

 

3. age resolution
Focus ligt op verjonging, herstel en vertragen van verouderen

 

4 illumina C
Focus ligt op bleken, oplichten en spot out

 

1 behandeling

€ 99,00

 

Kuur

€ 499,00

Kuur van 4 behandeling incl dag-nachtcreme, hyaluronzuurtube en 3 thuismaskers

 

 

Reiningsbehandeling

€ 69,00

45 minuten reiniging peeling, epileren verwijderen onzuiverheden en masker vitamine.

 

 

Losse behandelingen

Epileren 12,50
Verven wimpers of wenkbr 12,00
Verven wimpers en wenkbr 20,00
Harsen bovenlip 12,50
Harsen kin 11,00
Harsen kin en lip 20,00
Onderbenen harsen 22,50
Hele benen 45,00
Oksels 20,00
Bikini 22,50

Maria Galland

Schoonheidsproducten en -behandelingen van Maria Galland.

Ze beschermen, verzorgen en zijn individueel. De producten voor gezichtsverzorging van Maria Galland Paris beantwoorden aan de speciale behoeften van uw huid voor langdurig stralende schoonheid.

 

Impressie

Schoonheidsproducten en -behandelingen van Maria Galland. Schoonheidsproducten en -behandelingen van Maria Galland. Schoonheidsproducten en -behandelingen van Maria Galland. Schoonheidsbehandeling bij Mooi4me in Grave. Schoonheidsbehandeling bij Mooi4me in Grave. Schoonheidsproducten en -behandelingen van Maria Galland. Schoonheidsproducten en -behandelingen van Maria Galland. Schoonheidsproducten van Maria Galland.