Privacyverklaring

Privacyverklaring

Mooi4me, gevestigd aan Brugstraat 5 5361 GT Grave, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.mooi4me.nl Brugstraat 5 5361 GT Grave 0486 436011

 

Els is de Functionaris Gegevensbescherming van Mooi4me Hij/zij is te bereiken via info@mooi4me.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mooi4me verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mooi4me.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mooi4me verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Mooi4me neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mooi4me) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mooi4me bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: alle persoonsgegevens maximaal twee jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mooi4me verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mooi4me blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mooi4me gebruikt analytischecookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Op deze website worden cookies geplaatst door derden: Google Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet, bewaartermijn: 2 jaar

 

Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mooi4me en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mooi4me.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Mooi4me wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mooi4me neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mooi4me.nl

Nieuws



Openingstijden

Aangepaste openingstijden met kerst en Oud en Nieuwjaar Maandag 24 dec 9.00-13.00 Dinsdag 25 dec Gesloten Woe... Lees verder...

Vergoeding zorgverzekering

Vanaf 1 november kunnen al onze sportbehandelingen en afslankbehandelingen vergoed worden door uw zorgverzekering. U dient hiervoor aanvullend ver... Lees verder...

Zonnestudio geopend

Wij hebben ons al zeer brede aanbod van diensten uitgebreid met een professionele zonnestudio. Deze zonnestudio bevindt zich in ons souterrain. Wij... Lees verder...

Beauty Award 2016

Simone Hachmang is door de vakjury van de Beauty Award 2016 genomineerd voor de prestigieuze prijs als beste schoonheidsspecialiste voor de regio Z... Lees verder...

Beauty Awards

Mooi4me doet mee met de Beauty Awards. Dit is één van de meest begeerde prijzen, die in de Beauty branche te winnen zijn.
Met de... Lees verder...

Maatschappelijk verantwoord

Mooi4me is ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij steunen het Ronald McDonaldhuis in Nijmegen door ouders van zieke kinderen, d... Lees verder...

Gratis proefles

Altijd een gratis proefles in de TFM- cabine mogelijk indien u twijfelt of deze manier van bewegen bij u past. U kunt hiervoor een telefonische afs... Lees verder...