Afvallen, aankomen of het gewicht stabiliseren, dieet methodes van Mooi4me in Grave

Afvallen, aankomen of het gewicht stabiliseren

Over Els van den Hoven

Els van den Hoven, gewichtsconsulente bij Mooi4me.

Mijn naam is Els van den Hoven.
Ik ben in 2001 afgestudeerd als gewichtsconsulente.  Sindsdien heb ik mensen begeleid bij hun gewichtsproblemen. Zowel bij over-, als ondergewicht.


Ik probeer mijn begeleiding af te stemmen op het eetpatroon dat iemand al had. Bij mij gelden er geen verboden voedingsmiddelen. Bewust afstemmen van uw levensstijl op uw eetpatroon is de rode draad binnen mijn begeleiding.

 

Ik begeleid personen van jong tot oud uit onze eigen regio maar ook uit andere plaatsen zoals: Wijchen, Nijmegen, Cuijk, Malden, Oss en Beuningen.

 

Sinds oktober 2017 heb ik mijn studie voor paramedisch geneeskundig therapeute afgerond. Verder ben ik lid geworden van de BATC. Deze overkoepelende organisatie van natuurgeneeskundige therapeuten garandeert een professionele behandeling en begeleiding, waardoor behandelingen vergoed worden  door de meeste ziektekostenzekeraars. De behandelingen vinden plaats volgens de 5 basisprincipes van de holistische visie.

Energie

Prikkeloverdracht

Drainage

Voeding

Coaching

Lichaamsbehandelingen

Cellulitisbehandeling

Kuur waarbij minimaal acht behandelingen nodig zijn voor een goed resultaat voor bovenbenen en heupen. Inclusief bindweefselmassage van 25 minuten.
€ 440,00 per gehele behandeling

 

Cellulitisbehandeling met bioslimming

Kuur waarbij minimaal acht behandelingen nodig zijn voor een goed resultaat voor bovenbenen en heupen. Inclusief bindweefselmassage van 25 minuten.

 

Het behandelgebied wordt met bioslimming extra behandeld, met als resultaat een dubbel effect.


€ 650,00 per gehele behandeling

 

Cavitatiebehandeling

Lokaal shapen door middel van ultrasound en rode LED. Bij cavitatie worden vetcellen in beweging gebracht. De wanden van de vetcellen worden door deze beweging afgebroken en hierdoor komen de vetcellen vrij. Deze worden vervolgens door het lichaam afgevoerd en volledig afgebroken.

 

Wordt toegepast op buik, bovenbenen en billen. Minimaal acht behandelingen nodig voor optimaal resultaat.


€ 440,00 per gehele behandeling

 

Bioslimming

Deze bodywrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele bodywraps door gebruik van natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige methode en de uitstekende resultaten. Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking.

 

Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten- extracten, hoge cafeïne-concentraties, essentiële oliën en algen-extracten.

 

Minimaal acht behandelingen nodig voor een goed resultaat in combinatie met een dieet.


€ 550,00 per gehele behandeling

 

Grote combinatiekuur bovenbenen en billen

Voor een optimaal afslankresultaat met behandeling van cellulitis wordt er zes keer bindweefselmassage en zes keer bioslimming toegepast. Daarnaast zijn dieet, vetburners en body-crème inbegrepen.


€ 770,00 per gehele behandeling

 

Medium combinatiekuur bovenbenen en billen

Er wordt vier keer bindweefselmassage en vier keer bioslimming toegepast om af te slanken en om cellulitis te bestrijden. Daarnaast zijn dieet en vetburners inbegrepen.


€ 445,00 per gehele behandeling

 

Eiwitrijk product van Sanaslank

Eitwitrijk product van SanaslankSoms gebruik ik bij mijn begeleiding een eiwitrijk product. Dit is een hulpmiddel om sommige eetpatronen te doorbreken, aan te vullen of juist voller te maken. Ik gebruik hiervoor de producten van SanaSlank, aangezien zij zeer veel verschillende voedingsmiddelen kennen, die heel goed inpasbaar zijn in een normaal eetpatroon. Denk bijv. aan de muesli, de crackers, de rijst en de pasta’s en de koekjes als tussendoortje. U krijgt bij de begeleiding altijd recepten en informatie over bijv. slim  kiezen bij feestjes, vakanties, uit eten gaan, tussendoortjes enz.

 

Combinatie van sport, goed voedingsadvies en huidverbetering

Combinatie van sport, goed voedingsadvies en huidverbetering.De beste manier om af te vallen is een combinatie van sport, een goed voedingsadvies en huidverbetering door middel van de collageenbank. Bij Mooi4me kunt u kiezen welke combinatie het beste bij u past. Dat kan bijvoorbeeld alleen sporten zijn, of bijvoorbeeld sporten met begeleiding in voeding of misschien wel de meest uitgebreide combinatie waarbij u ook nog iets doet voor uw huid. Daarnaast is ook alleen voedingsbegeleiding mogelijk. Bij elke combinatie krijgt u eerst een intake. Deze is altijd vrijblijvend en gratis.

 

Sporten in onze eigen TFM-cabines

Sporten in onze eigen TFM-cabines.TFM staat voor Thermo fysische Methode. Deze bestaat uit een groot aantal oefeningen voor benen, billen en buik. Deze worden uitgevoerd in een soort van cabine, gemaakt van plexiglas. Hierin hangt een infrarood kachel, die de cabine opwarmt. De cabine kan middels een klep aan de voorkant open en gesloten worden, zodat de warmte in de cabine blijft hangen. Lees meer over de TFM-cabines.

 

Cavitatiebehandelingen

Door middel van ultrasound en rode LED worden vetcellen in beweging gebracht (dit heet cavitatie). De wanden van de vetcellen worden door deze beweging afgebroken en hierdoor komen de vetcellen vrij. Deze worden vervolgens door het lichaam afgevoerd en volledig afgebroken. Lees verder...

Hoe verloopt het programma?

Afvallen met en zonder producten van Sanaslank.Wij werken met combikaarten van 10, 20 of 40 behandelingen, met uitzondering van de voedingsbegeleidingen. De voedingsbegeleiding vindt plaats in een periode van drie maanden, ½ jaar of één jaar. Hierbij wordt uw eetpatroon onder de loep genomen en beoordeeld.

 

U krijgt  persoonlijk advies en begeleiding en binnen uw eetpatroon worden er suggesties gegeven hoe dit aan te passen. De individuele begeleiding is praktisch en geeft u handvatten om in de toekomst beter om te gaan met uw eetpatroon. Dit zal ertoe leiden dat u af bent van het jojoën.

 

Wat redelijk uniek is voor gewichtsreductie, zijn de vervolgbehandelingen. Dat betekent dat we niet stoppen als u op gewicht bent. U kunt ons als een “stok achter de deur” gebruiken en middels onze vervolgbehandelingen  elke maand uw gewicht komen controleren. Hierdoor blijft u alert en gefocust en kunnen wij direct ingrijpen als het fout dreigt te gaan. Ook vervolgbehandelingen koopt u voor 3 maanden, ½ jaar of 1 jaar.

Afslanken met sport in een TFM-cabine

Onderstaand vindt u de verschillende combi’s, die u kunt kiezen om in onze infrarood verwarmde cabines te sporten om vooral de buik, benen en billenzone aan te pakken.


U verliest gegarandeerd cm's, uw stofwisseling wordt beter en u voelt zich beter.


U krijgt hierbij ook een aangepast voedingsadvies, waardoor u ook daadwerkelijk vetmassa gaat verliezen. Hierbij maken we gebruik van normale voedings-middelen. Indien nodig werken we ook  met een eiwitproduct.


Deze methode is bewezen effectief verklaard en kan ook ingezet worden bij mensen met reumatische klachten of klachten zoals fybromyalgie, bekken-klachten en rugklachten.


Wij werken hiervoor samen met een fysiotherapeut. Daarnaast kunnen onze behandelingen vergoed worden door de ziektekostenverzekeraars.